查看: 26323|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[開店中]DNF代升練功 新員工加入 效率提升!! (以有客人4位)

小弟一向都有做開LFO代升
如果唔信我覺得我係外掛的話 我可以拍片比你睇埋
假如員工1冇on 可以搵員工2 有時員工1太多客人 可以搵員工2
練工人員1(做緊2單生意)
msn : wongchunman_96117@hotmail.com 呀文
練工人員2
msn : gr-1@live.hk
歡迎其他代練的人一齊合作
我都歡迎其他代練搵我合作

價目表
(練等級)[散升]
1-18LV=200gash/70m
18-36lv=400gash/500m
36-45=800gash/1300m
45-50(封頂!其望更新)=1200gash/1500m
(練等級)[直升]
1-25=400gash/300m
1-40=1200gash/900m
1-50(大約2星期)=2400gash2000m
(p場幫手涮等級/決點)
等級10-1=400gash(要比較長的時間)/500m
1000決點=200gash/70m

(要升的攻擊技 代練之前請講低 如果因講錯/沒有通知 而+錯 恕不付責)

代練前流意!
1:打到的錢 裝 全部比你
2:如果一日的疲勞升哂 我會係msn通知你
3:請客人先把直錢的裝備同錢放去第2個ac

因為一開店 比較少員工 升的時間要長少少
頭5個客人可以5折的抵價使用代練服務

歡迎其他代練的人一齊合作
我都歡迎其他代練搵我合作

完成了的交易記錄
(樂古名;grthyt2000 遊戲名 FuNg十鋒 服務 10-18lv msn:ws5e28@hotmail.com)

(樂古名:_]羅志祥[_  遊戲名 xDYNAMEx 服務 1-25lv msn:gsdlover152@hotmail.com)
(圖片不公開)
員工1
(進行中)
(樂古名: 不要 遊戲名 傳說中的我 服務 36-45 msn asdasdasd200262007@hotmail.com)
目前進度: 40lv
(樂古名 :不公開 遊戲名 不公開 服務 1-40 msn luckpcdeniss@hotmail.com)
目前進度: 18lv

員工2
(進行中)
回復

流位...................

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
battlesunx -2 雖然知道不是故意連帖...扣2分吧 ...

查看全部評分

回復 支持 反對

流位/.........................

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
battlesunx -2 同上~~~連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

5折? 我用100gash 你幫我升隻2轉
回復 支持 反對

第一個客!!! 介唔介意我係交易記錄流你的msn 同game id?
回復 支持 反對

ok冇問題
回復 支持 反對

....不過 100gash 你點比我=__=
回復 支持 反對

咁你幫我升1-25lv 我比200gash你
回復 支持 反對

佢好好人,又認真.大家快d搵佢升啦,如果大家唔放心搵我,我保證佢唔佢昆人
我msn:ws5e28@hotmail.com
回復 支持 反對

hi加油 快點45
回復 支持 反對