打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團軍團] ❤吳國六級軍團 【天夢紗羅】- 団員を募集しています!!

話人地去細力個post到話人地

你咪又一樣去人地post
你個蕃薯有咩資格話人姐~~
我地吳國話你地~~我地有認呀..明話咁又點
而家你咪又一樣係咁.....
扮咩好人呀你.........@_@"
你多d陪住翼班垃圾啦0.0你有得上位架~~
...
kevin0220 發表於 11-11-2009 06:43

垃圾團呢個名形容共仔形容得唔錯, 好在你都有自知之明.....漏左幾只字..應該係自吹禿擂自比魔虫的垃圾共濟會 @@係講你阿...垃圾團共濟會

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
誠、–– -3

查看全部評分

回復 支持 反對

[] 你咪又係去人地post到搞事
有口話人冇口話自己
pinklady 發表於 11-11-2009 07:14

無架我學人地共仔架....

Landscrape 呢條共仔講既....我學人架ja.....咁係唔係唔arm阿我做得?????
係我就認錯, 順便請你叫呢條公仔出返黎認錯....thx

唔型架,都係入來傾下計姐,你個POST唔比人入,不如叫版主關左佢囉
發表於 昨天 09:17

評分

參與人數 1樂點 -6 收起 理由
誠、–– -6

查看全部評分

回復 支持 反對

wa....傳說中既扮豬食老虎小鷺寶阿@@....周圍勾男人又周圍唱人...重成日馬住共仔班男人個個阿...支持支持...為人民服務多d啦繼續, 作多d野..告多d枕頭狀...hahaaa...你機會多的是啦...加油作野拉人...永遠支持 ...
skyangle 發表於 11-11-2009 05:02

請貴會員不要到不相關的帖子作起討論,
此外言語上有過份的人身攻擊,
如再犯管理層會作出適當的處理
回復 支持 反對

好久不見~
雖然已經為人屬下~各為其主嘛~
加油吧
回復 支持 反對

skyangle,,,GOOD!o!跟風有前途...Keepgoing.[[onion_62]]
回復 支持 反對

無架我學人地共仔架....

Landscrape 呢條共仔講既....我學人架ja.....咁係唔係唔arm阿我做得?????
係我就認錯, 順便請你叫呢條公仔出返黎認錯....thx

唔型架,都係入來傾下計姐,你個POST唔比人入,不如叫版主關左 ...
skyangle 發表於 11-11-2009 11:31

人做 你就做?
人地做咩野 你都要去學丫?
用腦諗下啦=.=
回復 支持 反對

人做 你就做?
人地做咩野 你都要去學丫?
用腦諗下啦=.=
pinklady 發表於 11-11-2009 19:54

我唔識諗阿...咪係唔係之係錯???????????講啦!!
回復 支持 反對

我唔識諗阿...咪係唔係之係錯???????????講啦!!
skyangle 發表於 12-11-2009 01:06

吾係你既錯=.=""
只怪你冇腦-,-你自己都認...-o-"
回復 支持 反對

沒上樂古一陣子, 原來又有人搞事,
偶不管你是哪國, 這也無從考究, 因為你連說句話都不敢以自己之名, 以為說話不用負責任,
小鷺只想說, 我們團沒去過別團招生帖及YY惹事, 你干嘛要走來惹事?!
我們招生帖及YY本無世外紛爭, 請你別再污染我們純潔的招生帖, 及誣蔑抹黑本人
而且, 要說話就請你別用分身, 做事光明正大一點吧!
要是道理在你那邊, 你根本不用怕吧?!
回復 支持 反對

嗯嗯
請不要搞事
回復 支持 反對