查看: 8028|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會討論] 其實有無人回答我呢 e加番黎玩星夢玩唔玩得過丫

聽說都無人玩星夢囉??? 最近有朋友話想一齊玩番 但又唔知玩唔玩得過 如果無咩人玩or佢伺機差不多氣素已盡就唔番黎喇 自星空之門開始玩到星夢初期 因為個人理由無再打機 最近日子有番d時間想話同朋友一齊玩番 又無人應下到底玩唔玩得過-   - 有無好心人回應下呢...
回復

本人都有玩星空之門 仲記得出到合體機就冇玩-,-
E加 星夢都5知幾時先有合體@@
回復 支持 反對

如果係重有人玩的話我都會番黎玩下 始終有回憶係度 如果e加伺服要摺埋的話的確係好可惜 所以問問係唔係真係咁最好唔係啦 因為本人想番黎玩 但真係玩又唔知點樣加點話晒無玩咁耐 清楚既加點法就唔係好知喇
回復 支持 反對

哦 果時果個 我記的 唔記得5個人定6個人 組左隊 一齊用機甲打怒 打完怒先可以合體 我記的合體去高lv地方打怪 同做任務  好玩丫合體 小隊中每個人有唔同位置 咁先好玩 佢分開合體中小隊每個人做既野唔同 行路 點怪 打怪 放攻擊技能 都係分開1個人1樣咁 好過隱 好似 細個果時睇電視果d咩咩戰隊咁 幾個機械人合埋做1個咁

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
siu芷 -5 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

仲要系[5日言]代言.
回復 支持 反對

其實依家佢SUMMER 最頂果條頻道滿唔滿架 如果連一半都無就的確會令人膽心喇
回復 支持 反對

我玩緊星夢的,我都好想多D人加入星夢玩啊,現在星夢高LV人多低LV人少,有低LVGE都係高LV的所開的分身,如果多D新人來開低LV,AC玩,咁樣星夢就熱鬧得多了,唔洗低LV場冷冷清清
回復 支持 反對

咁借問聲 其實假如我想玩靈鬥咁 3力1敏會唔會係點錯 另外守劍又點加點@ @ 加錯點好大件事@ @
回復 支持 反對

會考完就應該有人玩番@_@
回復 支持 反對

靈鬥我就知!加力同速,速加到50就算,其它係力。
乜好多會考生玩星夢咩
回復 支持 反對