查看: 48096|回復: 117
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[老老實實]aoc沒落了

[認真mode]
今日玩幾場兵堡
其中1場 係屈機文明
[雙火+日+拜] vs [3步1馬雅..]
咁對面棄..我都仲可以覺得有原諒既餘地...

但係有次大家文明能力相差唔遠...但係有個抽到維京就即棄...會唔會冇品左d??

---------------------------------
第2點..
相信大家都有留意到..玩aoc既人係明顯少左好多
我上次拉兵堡都拉左我4分鐘 [ 以前我諗1分鐘都唔洗 ]

而且..玩箏堡既人數亦急劇下降
而家開箏堡只會睇到一大堆新手.....
明顯..aoc係沒落左
---------------------------------
第3點..
今日我玩左2場奪堡

奪堡係咩劇相信各位老玩家都知道
我個人認為呢個劇好玩..所以我最近不斷開奪堡

不過令我好不滿既唔係多新手 [始終好耐無人開過]
而係d人不斷咁亂棄... 我知道會有新手的出現所以我好比耐性咁去教佢地..
換來的結果只是 "29 1p開29 map" 跟住棄左

我想講我係無改過任何既野..何來"29"
同時間..我嬴係因為我玩得多過你地..磨練得耐..
咁就叫29 1p?

只可以講aoc 愈來愈多 沒品人士
最後只會令aoc沒落
-------------------------------------------------------------
[/認真mode]

[不認真mode]
我地可以由上面睇到..aoc有新玩家加入..
因為奪堡係舊劇
舊既唔去新既唔黎
所以舊玩家走得多係應該
[/不認真mode]

[小學雞mode]
吹咩..我係鍾意亂棄呀 打我呀??
TT我呀笨
[/小學雞mode]

我睇住你架!!
睇帖唔回帖既你!!!
I am your father !!

回帖既全家身體好 長命百歲 未結婚既搵到個靚仔/女  
回復

[老老實實mode]
講真,係個小學雞mode先係重點
你果d野就算唔係小學雞,都一樣會講
我有時俾人激到好行果陣,我都係用我有生以黎最大既能力先come得住唔鬧人
因為我知道玩罵戰絕無意義!它不會扭轉被屈的局面!
我有次玩DOTA,俾個5p話我成日玩BUG,之後玩玩下話都係頂我唔順走左
大佬我俾人屈我成日玩BUG已經唔開心
一係你叫1p踢左我,一係自己走,做乜要玩到中途先話頂我唔順棄(我係果埸都係無玩bug)
所以...係一個你講完野唔駛負責任既情況下
有幾多人真係肯認低威唔串人地?(唔係讚我自己EQ高,但真係好難做到)
[/老老實實mode]
回復 支持 反對

[認真mode]
大把aoc玩家都咁啦而家..唉
都唔知仲有幾多個正正常常既玩家可以完完整整咁玩完1場..
定係而家【正常】既定義改變左?? 要亂棄玩lag打飛機先叫正常??
[/認真mode]
回復 支持 反對

唉,以家有人同你玩都算拾到啦
我玩村途果陣,入親去都有幾個係見過下既=_=
玩黎玩去都係果班人
最衰AOE3 唔爭氣,AOE4又唔出
遲下STARCRAFT2 出埋
AOC真係可能收工
回復 支持 反對

唉,以家有人同你玩都算拾到啦
我玩村果陣,入親去都有幾個係見過下既=_=
玩黎玩去都係果班人