查看: 7665|回復: 44
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[明抽水系列] Nakuz Official Runehead List [/明抽水系列]

係N年之前
Nakuz CC 仲係一潭死水
MyXXX CC就十分繁榮
風水輪流轉
今日
Nakuz CC 日日多人online到顛
MyXXX CC就...

抽完水~
舒服灑~

自己禁入Link睇
Nakuz's Rune Head List

1) 點解要整?我無聊得很
2) 係迷Nakuz Official Clan?唔係 純粹係我地forum嘅一個統計+Show off to MyXXX

無你名嘅請係下面留言 我會幫你加返入去 ;)
回復

搵人 R 下 jc 既屎忽啦 -口-||
M 記死左咁耐曬太陽就得 XD
回復 支持 反對

點解我CB係138 = =? 明明得137
回復 支持 反對

點解我CB係138 = =? 明明得137
briankttse 發表於 5-6-2010 00:17

Runehead Calculation error?

If ( "Prayer level" AND "Summoning level" ) = Odd number ;
   then "Shown Combat level" = "Actual Combat level" + 0.25.

If ( "Prayer level" OR "Summoning level" ) = Odd number ;
   then "Shown Combat level" = "Actual Combat level" + 0.13.

edit: 查過唔肯定 runehead 係咪咁計

Accurate Calculation : Prayer = Summoning = 0.25 * (Level / 2 [Round Down] )
回復 支持 反對

邊個話 M 記已死 ??
回復 支持 反對

WHERE IS THE UNDEAD V O.O
回復 支持 反對

WHERE IS THE UNDEAD V O.O
Megarunes 發表於 5/6/2010 01:05 AM

佢有好多個 Undead 同 PVP

佢次次 d A/C 升到咁上下就走去玩第二個

你想搵邊個
回復 支持 反對

邊個話 M 記已死 ??
燎原火 發表於 5-6-2010 00:58

您可以話唔死既

但始終d人唔係係 official cc 姐
回復 支持 反對

您可以話唔死既

但始終d人唔係係 official cc 姐
icy920801 發表於 5/6/2010 01:18 AM

發生什麼事 ??
回復 支持 反對

請另找高人, 人不在生死轉捩點之間
回復 支持 反對