打印 上一主題 下一主題
收起左側

個人分享:今個暑假做左D咩呢‧

話我04年開始玩RS (同BON哥一齊)
可能無人記得我...........
可惜我中送離開左
因為我所有ACC賣既就賣晒
HACK既就HACK晒
今個暑假我升上中7 要面對AL
所以希望可以係依個暑假搵返D回憶。
就係玩返RS
咁我依個暑假做左D咩呢 :
就係佢 TANK DEFEAT
依個ACC係由BON可憐我無ACC而送出既
記得比我既時候係50幾LV 而BANK係無野既
依家既SKILL : (72CB)

Uploaded with ImageShack.us

第二呢 就係睇到F2P有個叫 RC STAFF PURE既野
有人話 useless 有人話effective
所以我就想升返個試下效果
結果就係做左佢出黎 : HEY ONE ATT

升左2個星期 岩岩我今日拎到支野

即係去PK玩下
結果係JUST FOR FUN

不幸既係唔小心死左,無左支野

總結黎講我今個暑假係RS就係做左上述既事
可惜快樂既時間過得快
暑假完結
前途比所有重要 我要再次離開RS 一年
向AL進發,希望一年後既我係帶住成功 再回到RS
最後我想講既係
[sub][fly]"請不要因小失大,RS請不要再誘惑我"[/fly][/sub]
我小小既分享到此。

特別鳴謝 BON 送出ACC~
THX

PS:圖有小小問題 不改了,,,,,LAZY SRRY
回復

Supp!!!祝AL順利"
回復 支持 反對

一齊啦  我都就QUIT哈
回復 支持 反對

唔好再返來啦 ...
回復 支持 反對

歡迎 AG仔 強勢回歸,我依家冇咩點真係玩 RS 了..  因為都中七~ Good luck~
回復 支持 反對