打印 上一主題 下一主題
收起左側

HK服[秩序之龍] StyLe公會開始招生 更新:M群,FACEBOOK專頁

StyLe
===================
有關資料
公會名:StyLe 也就是解風格吧  

簡 介:本會成立是為了讓會員在遊戲中有一個居所,遊玩,聊天既地方
            我地當然希望可以做到有名氣既公會。

係組隊升等方面會員唔洗擔心,每個職業都有一定數量。
            我地唔會忽略任何一位會員,唔會做成有級別之分,請大家放心

===============================StyLe======================================
會長:
Khh

副會長:
cream313

公會M群: 如要加入本會,必定要入M群;一齊研究下連技技術,副本任務,升級經驗~~
group545820@msnzone.cn
===============================StyLe======================================
入會要求:
基會上我們所有人一律照收,但也有一點要求...
不歡迎人士:狂奔自大 ,目中無人 ,經常撩起罵戰。
本會宗指:
人不犯我,我不犯人;人若犯我,我必犯人。:smilie_/):

更新: 已有facebook專頁:
http://www.facebook.com/pages/long-zhi-gu-StyLe-tuan/105270989542344#!/pages/long-zhi-gu-StyLe-tuan/105270989542344?v=info

公會人數37/40
(擴建中...)
回復

留位放PVP影片
回復 支持 反對

仲有位?
回復 支持 反對