查看: 11644|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[投訴] 條友冇品~~

• 投訴人 (會員名稱):天︱下
  • 投訴對象 (會員名稱):碎碎唸
  • 投訴對象 (遊戲內名稱):
  • 投訴人於遊戲身份 (1P?4p?8p?):
  • 投訴對象於遊戲身份 (1P?4p?8p?):
  • 投訴對象 IP Address : 219.79.137.64
  • 控罪 (Cheat?洗頻?):在對戰網度發表無聊信息
  • 遊戲過程 (前因後果):馬呀,呀知,法,中vs蒙,西,日,韓 <<<條友係韓 佢個隊輸左唔順,輸個陣狂講粗口,之後玩斷,最後個腦有問題到發表無聊信息
  • 罪証 (圖片):
  • 其他意見 (如有):佢發放垃圾信息唔止一次,我都見過3次左右,不過個3次都唔係話我,我冇理到~~,佢個腦有問題到話我,抵比我投訴
回復

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

天下你出左名開場做1p亂踢人同team打得唔好就踢人
..同埋亂吊-人-老-母
碎碎唸 發表於 30-12-2010 06:40

你老母唔係比人吊橪爆左啦咩?仲唔快d幫你老母用口進行急救?

評分

參與人數 1樂點 -20 收起 理由
RZero -20 粗口, 人身攻擊

查看全部評分

回復 支持 反對

有沒有更多證據?
回復 支持 反對

回復 4# RZero

算啦 我依家只係投訴佢係樂古發放x信息 佢個句話我傻仔 投訴住佢呢句先囉
其他冇影到,因為我唔知完場之後佢會發放咁既野
回復 支持 反對

會員"碎碎唸"已因多次人身攻擊被禁言
此投訴暫且定為不成立
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回應會員"公平的人員"發言:
"成=] 多次人身攻擊你都唔做野..正係封我
睇你做野都知係點啦!!!唔怪得咁多人唔服你呢個管理員"

我只看到成=]有一次人身攻擊閣下
加上已扣分處理
再有同類事件我也會作出相對處分
但閣下之前的分身已有3次對別人作出人身攻擊
回復 支持 反對

其實碎碎唸又無講錯既...
我之前同你玩過狼狗
因為要我比你食而退後
但由於我覺得理由無理所以我唔肯而爭執
之後唔小心句話左你kaikai地
最後就被你彈左= =
所以...我希望你可以係開post投訴人之前
諗下自己本身係咪真係無做錯
如果人地有做錯,咪心平氣和咁傾下lor
覺得不滿罵人幾句好正常
岩聽,咪改善下lor,唔岩聽,咪左耳入右耳出lor
洗唔洗被人話你一兩句就黎呢到投訴人
不喜勿插~~~
(小弟作此回應不是想挑起罵戰,只是看見樓主性格如此,但又經常投訴人,有點不滿而已)
回復 支持 反對

回復 9# kokuka

呢d唔係1兩句既事
佢唔止一次,佢唔止一次係對戰區話人
不過佢話我,佢唔好彩姐,
仲有,講一,兩句?
咁應該大把人唔順啦
咁係咪唔順既都要係對戰區講?
咁樂古aoc個對戰區咪變粗口區呀唔通
同埋版主都封左佢
同埋都睇到佢多次人身攻擊,先比人封

洗唔洗被人話你一兩句就黎呢到投訴人?

如上,咁我一早爆粗,唔洗同你講咁多野
照你咁講
回復 支持 反對