打印 上一主題 下一主題
收起左側

小弟對八字略知一二,有興趣既可以入來~

我想知你仲識唔識 睇掌相
知道說好話好處的人
記得我嗎 !?
ffssdd135 發表於 14-2-2011 18:27

掌相唔識睇,但係我老母好似識少少...
回復 支持 反對

我又要前途= =
刺客先生 發表於 14-2-2011 23:09

俾多次時辰~
回復 支持 反對

下午2點幾

abc1234fung 發表於 15-2-2011 17:30

思想細密,獨特,敏感,有同情心...
頭腦靈活,機智善言,獨立積極,肯為左人地而付出努力~
精力旺盛,鍾意自由自在,唔怕獨來獨往...
具個人既魅力,可以得到人地既注目,亦都相當注重外表...
天性豪邁,社交手腕了得,同人相處亦都融洽,可以話係八面玲瓏,同朋友唔怕冇計傾~
但係自尊心強,喜惡明顯,有少少任性同埋虛榮心,係咪真正既朋友會分得好清楚...
機心亦都比較重,同埋怕辛苦,識得計算,所以可以講係相識滿天下但係知己無一人...
感情上面既問題比較大,經常抱住不成功便成仁既心態,所以一定要遇到「伯樂」先顯得出「千里馬」既好處~
缺點係有D揮霍,緊張自己既自尊心同埋面子而令自己蝕底,毅力脆弱,魄力不足...
~唔準勿插~
回復 支持 反對

幫我哥一問
1996 7月24日

幾點我唔知-口-
qq369 發表於 15-2-2011 19:05

樂觀,有勇氣,有熱忱,文武兼具,充滿智慧,有良好既領導才華~
願意照顧人,當自己係大哥哥咁,亦都會幫人,但係唔係亂咁幫,係見人需要幫先去幫,可以話係樂於助人既...
溫柔,認真,有時諗野會杞人憂天,處理人地既事就會消極D,比較重視自身既利益...
做野會有細緻既計畫,會知時而行動,可以掌握時機....
但係亦都鍾意自由自在,唔鍾意受束縛,所以有時會令自己陷入矛盾...
唔會咁易信人,有時考慮自身利益太多會招致長遠既損失...
堅強,冷靜,鍾意觀察,好少會獨自行動或者做先鋒,但係又鍾意係人群中展示自己~
只要有足夠既自信,就會承機反擊~
缺點係懶同任性,異性朋友可能比較多,會令屋企人不安~
~唔準勿插~
回復 支持 反對

回復 94# 刺客先生
你DEL啦~
回復 支持 反對

回復  刺客先生
你DEL啦~
~蛇仔~ 發表於 19-2-2011 00:12

已del~
回復 支持 反對

我又占下xd
93年11月21日
上午7點幾 (幾多唔記得
回復 支持 反對

1998y 10m 1d
boy
回復 支持 反對

95-10-13~~下午1點幾
回復 支持 反對

我又占下xd
93年11月21日
上午7點幾 (幾多唔記得
siu芷 發表於 21-2-2011 20:19

開朗豪爽,行動迅速,唔會計較瑣碎既事,比較大方,但係有時會有少少浪費...
唔擅長隱瞞,容易俾人睇穿,亦都冇野心,待客親切,容易寬恕人,能夠博得人地好感~
有時會太過心急,甚至會衝動,回報就會唔理想~
太急速,人地會覺得唔實在,欠缺安心~
堅強耿正,對自己既觀念會貫徹始終,多數既事都會依計行事,但係同時又會胡思亂想,作最壞打算~
唔鍾意D無謂既應酬,少融通,鍾意幻想~
誠實,溫和,親切,正義感強烈,可以為左自己既使命感付出一切,直到完成為止~
~唔準勿插~
回復 支持 反對