樓主: leungmartin
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 我的愛機!大家都可貼自己的愛機

用技術殺我?@@ good..
可惜..你絕大部份時間都係用patpat對住我..唔食呢個咁好食既野..對唔住自己@@
講真.. ...
霜痛 發表於 12-4-2011 22:49

霜霜
正常空機要正面對住d狙
其實都唔易www
只少1打1我都要靠隻捷達仔先食到你半血
最後都仲係要逃走
講真 同狙打唔難
要一路閃 又要睇住行boost 仲要keep到傷害輸出
係好哂精神  所以我次次見到你都將你隻狙既優先排最後
(反正咬唔咬你 你都大把目標打 同你打先仲隨時放血  當然食左d肥美食物先www)

ps:(當然智障空/廢狙仲有神空另計)(
智障既空比人打都唔走 廢狙打人唔中 神空根本唔怕)
but點睇都好 佢果隻野都唔算神. . .
有雙0就已經缺憾 加上技能既不足 只能說係部自殺式機體
有前冇後 以命換命(雖然佢係唔係都冇後路. . .)
回復 支持 反對

你台明顯40tec
成千幾cost,仲有果時我都未強化完,及你用炮克我空一下七十幾,我打你三十幾,我靠技術才打倒你 ...
leungmartin 發表於 12-4-2011 22:31

打輸了就在找藉口,對面是砲機你一早就知道了吧
這種事大家打之前已知道,你那時又不提出,現在事後樣衰了又要找藉口

來,我跟你打,選吧,
全部都是空啊....你很有信心吧,這是你證明自己實力的好機會啊
(雖然我不強,可是打嬴我起碼也能為你自己的說話加一點說服力啊)
連我這種雜兵也打不羸的話就沒甚麼話好說了吧
反正港服快玩完,我也沒甚麼好顧慮的

還是要點較弱的?

要更弱的?還有!

還是你只要這隻?www
你選這隻的話那我就沒辦法了wwwwwwwwwww
回復 支持 反對

回復 40# 霜痛

你在據和人群,點單挑殺你,得我在你們上空
回復 支持 反對

這種事大家打之前已知道,你那時又不提出,現在事後樣衰了又 ...
mahiru 發表於 12-4-2011 23:53

果場win左
回復 支持 反對

這種事大家打之前已知道,你那時又不提出,現在事後樣衰了又 ...

明天六點
回復 支持 反對

哦,那我明白了
也好,一打一也打不死部無tuneL砲就真的太樣衰了

不過話不會收回,
我最討厭那些自以為是,把別人都不放在眼內的人了
你覺得自己很強嗎?
我表示日服4.0以上隨便找個人來跟你打都可以把你打到半死
(雖然某程度上我也是)

明天六點我可沒空(要去耕田)
還有我可是求學中的死小孩,要上學的,晚上7點如何?
嘛你不行的我也沒辦法,反正我6點就是不行(ry
回復 支持 反對

五點
回復 支持 反對

人地話秒龜呀
小心比人串癈
回復 支持 反對

(亂入下先wwww
大家放過小神啦._.
每個人都有自己既愛機 也間接等於自己的自尊
如果連自己的愛機都要受人踐踏真的太慘了-3-
各位高手大大何必紛紛出來哂命呢?(立刻被揍
正如陪小弟由圓點到六角的小狙和小虎一樣
大家罵他們廢小弟也會很不高興的-3-
但是小神也要注意不要太大口氣喔
秒殺跳跳云云 豈能由你口說出(喂 幹嗎打我?
BTW 謙虛一點吧
生活會變得更好(遠目

p.s.嗚哇 說出這番話仲未嘔泡的我超強的!!!!!!!!!!!!!!

by 小菜
回復 支持 反對

是他太串了
虛張聲勢
不然也不想理巴
回復 支持 反對