查看: 3859|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

大家玩過之後覺唔覺隻game悶左d呢-.-

首先技能方面:
來來去去都係個少少光做特效,一d都唔華麗
即係十足十web game(天書奇談/花神仙境)個種技能咁簡單既特效
我唔要求太過華麗,但起碼都要好似亂/勇online個d咁巨型既特效先
出技能既動作來來去去都係個種花式,完全一d帥氣既動作都冇
起碼d動作都好似王者之劍個d咁先

跟住元靈系統:
我覺得元靈完全係同其他game既"寵物"係冇分別
又係咁既樣,完全唔似養一隻元靈,完全可以當元靈係寵物由得佢唔理
最大既特色竟然整到同寵物冇分別既話,依隻game基本上已經係冇特色

最大既問題-黑橘:
自己搞唔掂隻game係咁令人更新失敗咁耐先肯整
仲要開左出黎又要未開放神打同天師,最多人想揀既職你偏偏整唔到
作為一個代理商連職業既野都整唔好,又要成日延後開機
得閒又臨時維修,再唔係就一堆外掛唔理,一堆bug唔修
真係唔明點解一個咁爛既代理可以長存咁耐

玩後感想:
我玩左半粒鐘左右,差唔多都係時候要del左隻game
我玩game第一睇既係技能華麗度,隻game既技能華麗度竟然係咁差
其次我睇既係畫質,太真實唔要,太Q版/2Dgame唔要,基本上依隻game都尚可接受
我本來都為左元靈系統而試下玩,玩落原來都係寵物一隻,冇哂癮
我睇依隻game應該好快冇人玩了
END
回復

本來想試下.
你咁講一講吾洗試
回復 支持 反對

2kf已經大把人抱怨
其實狩神傳抄龍之谷
元靈時裝方面,都喺用抽道具,之後跟龍之谷一樣只可交易一次

稱號成就系統都好似龍之谷 (指的不是怪獸圖鑒)
我最接受唔到既喺1-20LV升得好快,之後慢到喊
我都del \ 3 /

狩神傳喺橘子自己開發,簡單來講喺抄襲曬他代理過的GAME系統

不如玩下呢個,要競投帳號先
http://www.nakuz.com/bbs/bids.php?action=bidding&id=407
回復 支持 反對

2kf已經大把人抱怨
其實狩神傳抄龍之谷
元靈時裝方面,都喺用抽道具,之後跟龍之谷一樣只可交易一次

稱號 ...
翼風星痕 發表於 13-5-2011 07:07

玩咩架-,-好似好正咁@_@
回復 支持 反對

認同樓主既講話~~~簡單D講~~垃圾之作
回復 支持 反對

黎黎去去都係咁..隻隻都差唔多..抄黎抄去冇新意= =
回復 支持 反對

樓主 講得好....(不過我就唔會del, "偶然" 娛樂下都ok)
技能動作不直一提(毫無特色)....
初初為左 隻元靈 先玩, 以為會好過 aika 隻芙蘭.....點知..........唉~仲差過寵物
回復 支持 反對

有冇資料片比我睇下d技....
回復 支持 反對

樓主講得幾有道理 爛橘不嬲都係咁爛
但係近排有冇咩新野出 我自己就最怕悶爆
都係暫時繼續玩落去 再唔係玩到有新game出咪del game咯
回復 支持 反對

樓主 講得好....(不過我就唔會del, "偶然" 娛樂下都ok)
技能動作不直一提(毫無特色)....
初初為左 隻元靈  ...
夜行者乂 發表於 13-5-2011 13:25

講真aika隻芙蘭好正~ 隻GAME都好玩
回復 支持 反對