樓主: leungmartin
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] Cb十大奇蹟

創神去看看醫生吧
等等 腦殘好像沒藥醫
先說說 沒人打你是因為你沒攻擊的價值
你只會走來走去 是人都懶得打你
要打也是打最有威脅的 像是松鼠 音姬大叔 無良叔 虎叔 安東尼 (以下略)
像你這種只會走 攻擊輸出不高的垃圾 沒人會用時間打你
所以你見我打你都因你打據 平時?
打都不打你 浪費時間 把你skip掉
叫你轉機是因為你輸出低 有第一有屁用
好吧 好好想想自己的實力到那吧 腦殘創神

話說你說我破神沒強化完?
你說什麼神話?
那台只是武器試用機 像是用雙向導彈之類的LL武
最好我會連實驗機都會強化 我家的魯德連強化也沒強化過
你最好有看過我國戰用破神
一台武器試用機打到你半死
會寫嗎? 「恥」字

話說你真的看不懂我用變態這個詞的意思
你有學好中文嗎?
我不是指實力 是指性的方面
好了 334都很愛搞相關語
看看你的死樣 就知你中文實有一級了
回復 支持 反對

on9...
回復 支持 反對

音姬5係大叔 係偽娘(拖
講真以為係HK成日都都見到創某造某神
不過真係威脅 反正都只係識汁人雞
成日都見到紅血的某創某造某神 不過真係廢樹打=3=
打來哂時間(爆 講真要殺你 有幾難 之前重用隻自以為強好的亞基拉係到自HIGH(雖然都可以算係強好
你果隻真係是旦用隻都可以屈得死
回復 支持 反對

音姬5係大叔 係偽娘(拖
講真以為係HK成日都都見到創某造某神
不過真係威脅 反正都只係識汁人雞
成日都見到 ...
a0078910 發表於 19-6-2011 17:10

要屈的嗎?
不是1隻有櫻刀大的遙距捷達就能簡單殺掉嗎(ry
明明就是隻能輕易打下來虐的肥空
腦殘到L空當s/m空強化  L空的優勢全沒了體型又不是縮到s/m
連s/m強化完都能有10以上的tgh 你L空強完沒15都還敢拿出來
你到底是搞錯了L空特性 還是根本不會tune呀
L空可是火力與防優先呀  低血低防的L空算什麼呀
又不是雷帝bd那種能縮到跟m一樣
有天狗bs就很威? 有空翻就很威?
有天狗都只是給二次機會人打你 有空翻用不好都只是加快落地時間
L空脆成這樣還沒急降 還要0wlk? 你當真的有個神字就打不死?
是沒人打你 不是你打不死  
還在團頻說什麼別人自知打不過你所以不打你  難道你就沒想過是因根本打你都沒意義。
真的是打不過你就不是不打 是圍殺吧  認為個個都只會像你一樣為求保命是逃不打?

ps:手機回文打到手痛  回家等你應
回復 支持 反對

我承認大碼空只係砲灰多,但係我都用得佢禁勁,證明我強啦,,你地試下用基拉,超昜死,死左又扣分多,宜家國服轉左部藍翼,我勁左多多倍,<某神>見識過,同我單挑左兩次,結果win哂
我用基拉-廢機
就證明左本人強,
(你地試下用基拉,一定會被人秒殺)只是用部織天`雷帝`藍翼等的人靠機體能力,如果用基拉實死得
回復 支持 反對

我承認大碼空只係砲灰多,但係我都用得佢禁勁,證明我強啦,,你地試下用基拉,超昜死,死左又扣分多,宜家國服轉 ...
leungmartin 發表於 19-6-2011 21:39

第一
L空唔係炮灰  L空都做到炮灰就係你問題 唔係機問題
第二
唔認為你用得勁  L空你都可以當炮灰 證明勁唔到去邊
第三
亞基一D都唔易死(一隻就算輕量化都上到550血既L空都叫易死?)
第四
亞基死左 扣分唔算多 中上ONLY(千1千2 cost都叫高既話 我冇野講=3=)
第五
你同我打果2場 我話左比你知好幾次
你係咁LAG  明明打中你都唔扣血
下秒就已經閃左係我後面射緊
如果係話神閃都係你實力 咁我冇野講
打羸冇tune既5lv水鳥真的代表你很強嗎?
要不要現在再打場? 雖然我還未有材料去tune空~  但只少空我有武用了www
(話說你閃到真係超神 呢秒係我面前 下秒就係我後面 仲冇啦啦冇左百幾血 我真係唔知見識D咩)
第六
用亞基都死得? 我打國戰(無限制)用22FLY雷娘都未死喎 請解釋點死得~
回復 支持 反對

算吧你 腦殘真的沒藥醫
又說自己炮灰又說自己強
什麼鬼 超矛盾 中文給你0分
你死的多不化表難用
L空啊老兄 500多血啊
真多易死嗎? 要被吃剩100多也難啊
管你用什麼翼 到最後還不是炮灰

你好像什麼都沒回答啊
請正視你逃的問題
請正視你太弱才沒人打的問題
請正視你根本就是垃圾的問題

話說好像都離題了
請正視我第一篇回覆
回復 支持 反對

回復 36# 噬神

禁你在港服又唔用,只係覺得無前途
  L空沒有如電帝`g之翼等核心或bs有特殊性,而且低防的空只會是炮灰
回復 支持 反對

回復 37# s022335

被人圍,令你狂硬直,血量急降,幾多血都係死,如其送死,倒不如先走,之後玩突襲取多幾分仲好,唔好比人圍有獎咩,單獨行動,見就死走人仲好
回復 支持 反對

之前新手果陣,以為隊友靠得住,結果對面成班人殺到,唔走等sm,定係自殺等完場,hkcb圍人係禁強,係紅國多新手唔識圍人
回復 支持 反對