打印 上一主題 下一主題
收起左側

[劇情] -----兵堡----- [經典之作]

入黎吧,我開左場
回復 支持 反對

講真,睇完都覺得不值一提既save,經典只在於嬴人地唔太識玩
4日果場得8P識玩下,不過都唔算好勁
4維對土果場,個土唔識守,6P又狂送,7p控多過1team已經唔掂
4弓對哥果場,我只可以講戰術幾好,不過67p識用下z其實都唔難打入
如果樓主識玩6 ar同有留意人地post 6ar既save,
只要係好save,人地就算自己輸既save都會post
如果可以post一d實力差唔多既就好
回復 支持 反對

回復 12# biohazard
在樂古都玩左一段幾長的時間,我發現一樣野
原來只會有人覺得打綠阿好,唔會有人覺得有人打兵堡好
咁奈以黎,兵堡save,每次一出,原來只會被串,其實點解會咁呢?
回復 支持 反對

綠阿要兼顧 控兵 經濟 亂人時機 幾時快攻 幾時守 幾時轉兵...

就好似 nba final冠軍同dunk contest 冠軍...完全唔同lv
回復 支持 反對

兩回事黎,如果兵堡同綠阿打法一樣,可以比較,問題根本就唔同,比如話,老師,同醫生,有得比較咩好咩唔好咩?工作性質都唔同
回復 支持 反對

綠阿要兼顧 控兵 經濟 亂人時機 幾時快攻 幾時守 幾時轉兵...

就好似 nba final冠軍同dunk contest 冠軍.. ...
Onevif' 發表於 22-7-2011 22:52

你咁講 即是話兵堡玩家同綠阿玩家的實力是兩個level來
綠阿玩家實力高過兵堡玩家
意味住若果綠阿高手同兵堡高手對打兵堡
綠阿玩家一定贏?
回復 支持 反對

唔一定咯

但係兵堡玩家 玩綠阿 一定輸比綠阿玩家....

我講緊整體level...

就好似我舉個例子...

司機整體1定勁過 格芬...

但dunk當然格芬勁d

但外界看來

都會覺得司機勁d
回復 支持 反對

你咁講就好似叫個老師去做手術會醫死人個道理咁
回復 支持 反對

回復 18# roymen135

你都識講,兵堡玩家,緊係玩兵堡啦,叫佢去綠阿!明唔明我表遠咩?
回復 支持 反對

回復 13# roymen135
我每日打兵堡次數起碼比打6ar多5,6倍
我係話個save冇水準,唔係話打兵堡唔好。
我亦冇話過你地打得唔好,只係對面連最基本既z都未識
根本唔同level,有乜好睇?
講真6ar高手打嬴肉手save應該冇人係度放
亦有人放6ar 冇水準既save一樣比人插
所以冇針對你,冇針對打兵堡既人
我只係講意見放d好D save,唔好話人串你
回復 支持 反對