查看: 6932|回復: 50
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[劇情] -----兵堡----- [經典之作]

-----兵堡----- [經典之作]

4維vs不哥蒙土.mgx

1.12 MB, 下載次數: 95

4維vs4日.rar

546.01 KB, 下載次數: 103

[推薦]

韓西馬不vs波哥日拜.rar

476.92 KB, 下載次數: 139

[推薦]

回復

已經簡左最極端既4維打4日黎睇
點知4日都只係新手高一兩個lv既實力
8p矛兵 7p吉吉真係笑鬼死
其他睇都廢事睇
回復 支持 反對

同意樓上所說
我諗所謂的經典都係文明的差距
我比樓上好 我好有心機睇哂所有save
睇得出大部分的勝負都係在於識玩與唔識玩 合作與不合作 的分別  
所以論save的質素  未必稱得上是經典之作
或者如果我同我d朋友用4日打你地4維 我諗結果會好明顯
回復 支持 反對

我想問, 哥啊中法vs韓殺土西 贏了好正常 有何經典?

4維vs不哥蒙土 都唔算經典, 4個一齊圍死土係好容易, 個土唔識守, d堡被秒殺, 同盟好難幫得切

韓西馬不vs波哥日拜 死守西火呢招唔錯 等到200韓車200西火200羽弓集埋係2p度 個哥德同波c冇番咁上下實力都好難打入

至於經典的4維對4日, 567p明顯冇用z 以為8p識玩少少20分內出到村(可能是1p比較肉吧11) 點知8p出弓兵= = 之後見1p好多弓兵 再轉戰矛=口= 維京兵種少出弓兵正常;日本唔使諗,當然出馬弓 如果我係個8p, 應該有能力救到3個咁既同盟, 而且一小時內出哈囉易如反掌, 救到全部同盟都出村有得贏 就算同盟棄晒, 一個日本出到哈囉都唔會輸比4個維京
回復 支持 反對

我想問, 哥啊中法vs韓殺土西 贏了好正常 有何經典?

HAHA..就憑你呢句..我刪晒d順手up上黎既檔..
回復 支持 反對

回復 4# 神俊FANS
你唔好無野搵野黎講啦
韓西馬不vs波哥日拜<---邊個慢慢等到二百隻,正常打第一隊唔洗二十分鐘就gg左
回復 支持 反對

個神俊FANS好似好勁咁,不如咁,你叫多三個,同惡人打翻場,惡人隨機,讓你地自選,咁樣打翻場比人開下眼介好唔好
回復 支持 反對

回復 7# roymen135

我識好少打兵堡既人
如果你地隨機team2自選的話
求其拉3件樂古人比我就ok
回復 支持 反對

回復  神俊FANS
你唔好無野搵野黎講啦
韓西馬不vs波哥日拜
roymen135 發表於 20-7-2011 15:08

正常哥德vs 4弓國 識玩既會係西火or土火門口打囉 其他弓兵根本埋唔到黎幫
回復 支持 反對

兵堡都好討論 笑死
回復 支持 反對