打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 我是新手...

$2000= =....
不用理他= =
>>>a0311031
motaswecx 不用理
你入HKS clan
幫到你XD
WIZ : 江東之虎
BRD :五子,魚生
DOS :.......好少,有也不多強人(也許
本人DeatHSabeR
可問下我
格好D =w=|||
回復 支持 反對

回復  噬神

我都無問人拎料,我只係話我有手有腳打料姐。不過我之前講既野只是講笑,佢點比點數我.. ...
motaswecx 發表於 27-7-2011 19:32

要比點人好難?
你比個ac佢就可以了
回復  23953704

你有D咩要2000-.-
NGLEO 發表於 28-7-2011 14:20

唔好講笑 佢ac真係一大堆你比成2千幾都抽唔到幾隻既廚物
加上課金獎品一大堆
回復 支持 反對

回復 12# 噬神

第1,佢肯唔肯比我先,第2,我咁大風險比個ac佢,死得人多了,第3,要問都唔問佢啦。
回復 支持 反對

回復 10# NGLEO

一堆機體,最簡單的說是機娘一堆,無莉莉或ivis請去死。
回復 支持 反對

回復  NGLEO

一堆機體,最簡單的說是機娘一堆,無莉莉或ivis請去死。
motaswecx 發表於 28-7-2011 16:46

哦 我冇ivis得艾爾莎 我去死下先
傻仔 連ivis係國服修改弱化左都唔知
ivis係國服已失去最強陸機之名
未用過ivis唔好叫人冇ivis去死

你係有既 咁拎你隻ivis同我打場好冇?
唔屈你射 到時睇下邊個去死好冇=]
回復 支持 反對

回復 15# 噬神

你唔明我講咩?我話緊賣ac果個人賣2000hkd,唔關你事加你講錯野。(ivis同莉莉起碼仲值錢)
回復 支持 反對

回復  噬神

你唔明我講咩?我話緊賣ac果個人賣2000hkd,唔關你事加你講錯野。(ivis同莉莉起碼仲值錢) ...
motaswecx 發表於 28-7-2011 16:57

邊q隻莉莉先
莉莉bd成8個
如果係eve既話 都唔止2000千啦
仲有 ivis一d都唔值錢
你當係港服呀
ivis係國服多的是
加上修改到會比柏尼娘 大劍大斧秒殺
咁都叫值錢?  除左個樣仲係咁萌之外 我諗唔到有咩咁值錢
究竟係我講錯野 定係你唔明
回復 支持 反對

我ac都雙雷帝bs雷帝*1
大劍*1
lily*2
咩都有d
都放左好多HKD落去
總之岩新手玩
可以+我msn
a0pk123@yahoo.com.hk

回復 支持 反對

motaswecx別再發帖了 講多錯多- -

話說樓主
小弟也有綠國黑十字AC一個
只有零子wwwwww
荒廢甚久 喜歡也可拿去
._.雖然AC不及樓上強就是...
回復 支持 反對

Crim Ver.Summer with Fire work{too hot~}

The sky is so beauty,when you feel bad or regrat,just see the sky...

唔好講笑 佢ac真係一大堆你比成2千幾都抽唔到幾隻既廚物
加上課金獎品一大堆

Thanks,but I don't think so , I just got a life in CB

$2000= =....
不用理他= =

but I can finish you much time

你有D咩要2000-.-

because I played CB 1 years and joining Hotglue,so I can easy to take any 'jack so'~
回復 支持 反對