打印 上一主題 下一主題
收起左側

香港TheDeath伺服器(1000M) (IP已轉: 119.247.237.25)

回復 10# 小火龍

BAC唔係100%防外掛
KZ ser你仲想加咩插件?點樣完全唔夠?
冇防沉?玩bhop一定要有防沉?否則你玩唔到?
DeathRun ser冇乜插件完全唔成缺點...其他都講得ok有理
下次去tdserver.yi.org講啦,依到講冇咩用
DS唔會日日走來nakuz
回復 支持 反對

你傻左嗎?? 有d係夠左入吾到,依加叫你地入番新的._.
咁就小朋友?你傻的??/;P
笑左,一睇就知你係開左ser冇人入個d啦;P
請問你有開ser嗎??;P <---冇人入
ds我係支持你到永遠!!!!
回復 支持 反對

回復  小火龍

BAC唔係100%防外掛
KZ ser你仲想加咩插件?點樣完全唔夠?
冇防沉?玩bhop一定要有防沉?否則 ...
Glue 發表於 9-9-2011 12:25

BAC係你玩車都會話你加速處死你
FUN SERVER好多場都有車
KZ唔bhop就係玩唔到
幾個人一齊爭住跳 係咁沉 玩毛
Dr場場唔夠重生位 一開場就死左點玩
仲有 加d插件會無左忽肉?
我講果d係一個server最基本既o野
我唔會上fourm 場主想睇就睇 唔想睇就算
回復 支持 反對

回復 2# hinhin5611

吾係ds吾識推,係ds吾知有個post係到._. 你只會找番個dpost出黎話人._.
你係吾係妒嫉呀ds呀???一睇就係吾洗講._.
話我個ds???味死過._. 最後我同你講,我知你仲係小學,快d長大啦

ds好靚仔
回復 支持 反對

回復 13# 小火龍

我想講你講個d問題係吾會我地本T.D 找到._. 其實你係吾係講緊個個小朋友個SER.我知係._.
回復 支持 反對

push......
回復 支持 反對

回復 13# 小火龍

小火龍哥哥,,我都唔明你點唸野...
上fourm講DS睇到既機會大D,佢就可以快D fix個問題
場主想睇就睇 唔想睇就算<---睇就係睇左,冇睇就係冇睇,咩叫想睇就睇,唔想睇就算?
咁你咁想加插件既,咁你咪去fourm到話比DS聽,你想加咩插件囉
算啦,你想上就上,唔想上就算
回復 支持 反對

回復  hinhin5611

吾係ds吾識推,係ds吾知有個post係到._. 你只會找番個dpost出黎話人._.
你係吾係妒 ...
peterkawp 發表於 9-9-2011 18:00

笑 一向都認為td d admin廢的 有咩好妒嫉?
回復 支持 反對

笑 一向都認為td d admin廢的 有咩好妒嫉?
hinhin5611 發表於 9-9-2011 22:00

如果廢既話就唔會有禁多人玩

而且成日話我地廢既只有你

又知唔知道我地SERVER 做左幾多改善?
如果你咁勁,
你咪試下開個SERVER,做得大咪話你叻囉.
得個講字.

我地ADMIN做錯野隨時比人投訴以及紀錄在案
如果D ADMIN 屢次行為不檢即會刪除其ADMIN A/C
証明我地ADMIN唔係隨便放任,胡作非為.

重有,你不滿1-2個ADMIN就話曬我地ADMIN廢,以偏概全
其實最廢果個又咪係冇POINT 唱SER 果個
回復 支持 反對

如果廢既話就唔會有禁多人玩

而且成日話我地廢既只有你

又知唔知道我地SERVER 做左幾多改善?
如果你咁 ...
ds811888 發表於 10-9-2011 00:59

仲好笑 d人志在唔係admin 而係玩啊 td 大把都係小朋友 你認為真係會有好多中學/大學生入去玩?
我d 同學/fd 都話td 小學雞admin 個個郁d 就kick人
我真係唔信你地會咁聽話囉,以前大把人投訴某d admin 點知d admin咪仲係到(d fd話)
如果我電腦開到ser 我一早開到啦小朋友
人人電腦唔同啊
咩都唔知就話人 勁好笑囉
回復 支持 反對