打印 上一主題 下一主題
收起左側

香港TheDeath伺服器(1000M) (IP已轉: 119.247.237.25)

回復 20# hinhin5611

哇...邊個話我地冇中學._./大學._. 吾係個個中學,大學就勁._. 你講到你咁多._. 開個ser出黎比我地睇啦._.

ds我支持你:lol
回復 支持 反對

push......
回復 支持 反對

回復 20# hinhin5611

玩td大把都係小朋友,有咩咁出奇?你唔知依家CS1.6多左好多小朋友玩咩?
小朋友玩td ser,係你角度來講就係膠ser?
唔係電腦開唔開到問題,DS係問你開唔開到個多人同埋唔會比人話既ser
換係你開一個好似TD咁既系列既ser,又有好多小朋友鐘意玩你ser,又有人話你ser好多小朋友玩,膠ser來
你會唔會好似我咁話返佢?
仲有開ser唔關電腦事,係睇你識唔識開....
我個廢機都開到嫁,不過lag姐
回復 支持 反對

回復  hinhin5611

玩td大把都係小朋友,有咩咁出奇?你唔知依家CS1.6多左好多小朋友玩咩?
小朋友玩td ser, ...
Glue 發表於 10-9-2011 10:40

笑 我係搞左都係唔得果隻啊 話左電腦問題啊大哥?
有問題睇醫生啦
回復 支持 反對

仲好笑 d人志在唔係admin 而係玩啊 td 大把都係小朋友 你認為真係會有好多中學/大學生入去玩?
我d  ...
hinhin5611 發表於 10-9-2011 08:10

我最僧D人淨係識唱SER,最緊要唱得黎冇POINT.

唷D就叫人睇醫生,睇黎好多人都好僧你.

你知唔知道JB 最主要都係靠ADMIN?
冇ADMIN D 人 9KILL 9PRESS 係人都走啦.
冇邏輯

咁你比個全部都係中學/大學生玩既SER我,唔該~
又係得個講字

我地大把ADMIN 都係中學生(e.g:gamesgod,ExcLuSive.T|Sunday,ExcALiBuR|WarnJaI....重有好多,不盡錄)

我認為你D朋友就係小學雞,唔跟RULE 更係KICK 啦,唔BAN咪比面你

ADMIN屢次投訴都冇DEL? 比個E.G 黎唔該,唔好又得個講字.

如果屢次投訴冇DEL,咁我地個SER一定大把人成日唱,依家淨係得你唱,呢點就証明左你講既野不可信

有咩不滿就應該表達自己既意見,比D改善方法,當然要有理據啦,這才是玩家的責任
而唔係小學雞式唱SER

你部電腦用咩系統啊?98/2000/XP/VISTA/7/LINUX 冇可能開唔到SERVER
有問題又唔識解決,係你冇料者
回復 支持 反對

回復 24# hinhin5611

哦._.咁吾該收得啦你._.
正係識話人,自己個ser吾好就話人A_A??
回復 支持 反對

回復 25# ds811888
ds吾洗理佢個D也啦,我地個好咪得lol:lol
回復 支持 反對

回復 24# hinhin5611

你講野唔清唔楚關睇醫生咩事?
你有本事去開個ser來睇下
我睇死你唔連最基本既開ser知識都唔知...DS講得好岩...小學雞式唱ser,又講唔出有咩唔好...得個講字
回復 支持 反對

push......push......
回復 支持 反對

仲好笑 d人志在唔係admin 而係玩啊 td 大把都係小朋友 你認為真係會有好多中學/大學生入去玩?
我d  ...
hinhin5611 發表於 10-9-2011 08:10

係咪話緊果個乜乜jeff
爆粗,9轉tk人數,bug彈bug血bug盾,9用admin頻,玩dr傳自己去終點大把啦
有做野咩:lol
回復 支持 反對