打印 上一主題 下一主題
收起左側

[隨機地圖] 小弟的 1 V 1 初體驗! (新手級對戰,不喜勿插) 15/9更新另一場

add盟主佢1定收你為徒

其實盟主有玩vly

只不過用左第2個名

聽講分數1過18+就開新ac

盟主真係低調><
回復 支持 反對

add盟主佢1定收你為徒

其實盟主有玩vly

只不過用左第2個名

聽講分數1過18+就開新ac

盟主真係低調> ...
Onevif' 發表於 14-9-2011 17:27

我ADD左盟主啦,佢話去玩英雄聯盟,少玩AOC,我都唔想佢咁忙,所以我就無拜師了(高度機密,唔好亂爆..)

岩岩在VOOBLY SEARCH  [jaxis] 個名,個個帳既紀錄檔都被剷了,但分數最高的有1900+ ...
回復 支持 反對

佢係0兵0wall, 你地有無睇, 真係死硬, 仲有呢張係ga圖, 如果係ara 一般都好難 full wall到, 初初玩緊係要模 ...
rayrayrayray 發表於 14-9-2011 13:49

普通ara一樣咁wall...分別係其他人wall剩一個位打封戰定係wall哂佢fc  真係前面完全無樹木先打封戰,我諗通常都wall得哂
我覺得依招,對任何16+卓卓有餘,練熟佢再試下黑快完full wall fc  再練熟佢先試下黑快完再打封戰

黑快完full wall fc 響vly肉手界好流行,值得一試
回復 支持 反對

依場daut都想黑暗果陣full wall,比人黑快失敗左,但係上完封都繼續wall哂佢快城,你可以睇下 Daut vs _CVB_ziyun 07 Sept G01 Arabia Daut pov.mgx (1.26 MB, 下載次數: 17)
回復 支持 反對

普通ara一樣咁wall...分別係其他人wall剩一個位打封戰定係wall哂佢fc  真係前面完全無樹木先打封戰,我諗通 ...
伍大少 發表於 15-9-2011 01:32

都岩既, e d都係17+ 18+常用招數, 夠殺
回復 支持 反對

自推,因為新增左第二場
回復 支持 反對