查看: 8971|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[隨機地圖] 小弟的 1 V 1 初體驗! (新手級對戰,不喜勿插) 15/9更新另一場

版本:1.0c
級別;新手至肉手級
歷時:一小時多些
速度:正常
所用對戰平台:voobly
結果:我輸了
http://www.voobly.com/match/view/5079872

希望各位人兄可以比D 意見我改進
藍色係我

我玩既係隨機不限,所以佢會封快的

第二場15/9 先打的,有無進步我就唔敢講,但唯一知道既係都係新手級戰鬥=.=
希望大家可以提點我有咩不足之處.
版本:1.0c
歷時:一小時多些
速度:正常
所用對戰平台:voobly
結果:我又被電了
http://www.voobly.com/match/view/5091100
各位見笑了...

評分

參與人數 1樂點 +18 收起 理由
_rk + 18 save x2

查看全部評分

回復

未睇,但你最大村民 58  又上左帝,好似夾硬上咁
回復 支持 反對

你正常基本22p升封都未識, 練下升封先啦, 同埋你想上voo打城快, 同你講真係死硬, 除非你打埋d14+ 15+, 你仲要wall都唔wall下, 你試下睇下d 17+既save先, 模枋下佢地d打法去打人同埋比人打, 之後慢慢睇下d18+, 2k+, 大致上黑暗至城保初期都係重點打佢地木位之後封建果時13分左右就開始打埋金位,你打多100場先再講啦
回復 支持 反對

老老實實

樓主講明肉game...

亦都話明初體驗...

又無話自己超神手 -,-.....

洗唔洗咁ge態度呀...
回復 支持 反對

你正常基本22p升封都未識, 練下升封先啦, 同埋你想上voo打城快, 同你講真係死硬, 除非你打埋d14+ 15+, 你仲 ...
rayrayrayray 發表於 13-9-2011 14:46

其實樂古中手上vly 黑暗full wall + fc 已經可以上17+或者以上  
樓主咁樣升擺明係城快玩家轉打不限,我建議樓主可以黑暗時代,15p開始wall  30+2上城當城快咁打
再唔係18p開始起軍營打黑快,然後full wall+fc
夾硬打封快無好結果,事先必需練好升級
回復 支持 反對

唔錯GE 嘗試
不過你上VOOBLY 玩都係練返不限打法吧
就算畀你咁上到17++ 之後都係跌返落黎ONLY
回復 支持 反對

;P
先練不限

然後FC可能會上到2k
回復 支持 反對

佢係0兵0wall, 你地有無睇, 真係死硬, 仲有呢張係ga圖, 如果係ara 一般都好難 full wall到, 初初玩緊係要模坊下人地d打法去打下人或者比人打下啦, 之後果d野你真係要打多100場先知佢地講咩
回復 支持 反對

老老實實

樓主講明肉game...

亦都話明初體驗...

又無話自己超神手 -,-.....

洗唔洗咁ge態度呀... ...
Onevif' 發表於 13-9-2011 21:25

其實你係唔係講緊我?!
回復 支持 反對

誠招不限師父,到目前為止都未招到(嘆氣)
回復 支持 反對