打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Jubeat] Help~招人入jubeat團(13/12團務更新[重要])

關閉 [複製鏈接]
早幾日行過CWB Gamemax, 有冇人知個邊環境點架? 多唔多人玩架? 有幾台機架?

smw0316 發表於 2011/10/19 14:37

(幾個月前去過既經驗)
地庫黎 無煙 ok唔錯
Jubeat有4部 全部有耳筒位

不過 可能因為港島有四部機既地方太少既關係(雖然北角GW岩岩先四部
所以假期既時候都幾多人
你當同荃金差唔多
回復 支持 反對

早幾日行過CWB Gamemax, 有冇人知個邊環境點架? 多唔多人玩架? 有幾台機架?

Oh! Too Bad!
咁個日咪見你 ...
smw0316 發表於 19/10/2011 14:37

高手?唔敢當...我地group大把人勁過我
回復 支持 反對

荃金係荃灣城市中心I期4樓-,- 總之過左千色果度
如果唔識去既話 我可以帶路既當日

約係荃灣MTR站等? 時間想約幾點-,-?
因為我當天要考試, 12:30pm先放 所以我應該一放就趕過黎
大約預我1:15pm左右到

約2pm如何?
回復 支持 反對

2點mtr等都好

橫掂我都唔識去
回復 支持 反對

ok 麻煩樓主打返我地入左團既卡名:p 同埋nickname上去.3.
方便d人知我地有幾多人入左呢個團

btw, 打埋今次團聚資料._.!
5/11 (六) 3pm 荃灣金禾
唔識去既2pm 荃灣地鐵站等(我記憶就好似係A出口, 總之個版有寫話去城市廣場1,2期)

我電話: 53487364

p.s i) 記住自備耳機 果度有耳機插口位 可以戴住黎打jubeat 吾戴既話好細聲
        因為set左部機個喇叭只有30%音效, 吾戴好蝕底
     ii) 以臨出發前一天(即4/11) 11:59pm 截人 之後參加既就一律不計出席,
         除非自動搵到我地拉下-_-
     iii) 如有朋友跟隨本團團友出席是次活動, 請各團友自行照顧.

回復 支持 反對

ok 麻煩樓主打返我地入左團既卡名:p 同埋nickname上去.3.
方便d人知我地有幾多人入左呢個團

btw, 打埋今次 ...
kingson2 發表於 19-10-2011 23:42

經已係新POST 回帖 ~XD

今週JU-BINGO 只差兩個, 大家要加油囉!!!
回復 支持 反對

我都係新post回左了:lol

我會打比樓主同佢講叫佢打番d資料(不過佢要番工, 可能冇咁快改到)

ju-bingo差果2格好似係全員要玩過同埋團員連機連9個人

第1個就唔知差邊個未玩     我已經玩左

第2個就應該會係星期6, 日搞得掂
回復 支持 反對

我未打-,- 冇錢打. 應該今日會LOGIN一下
其實有幾間機舖都有得戴耳機打jubeat嫁

例如: 荃金,尖金,元金,gamemax
p.s:
我開左新卡(八達通) 卡名係: RINA.C-0
暫時大部份copious歌已初歌SSS 大部份為98-99
我舊卡名S.LTY*C 大部份為99以上成績
各位如想set做rival可以set呢2個
回復 支持 反對

我未打-,- 冇錢打. 應該今日會LOGIN一下
其實有幾間機舖都有得戴耳機打jubeat嫁

例如: 荃金,尖金,元金 ...
kingson2 發表於 20-10-2011 17:14

哈, 岩岩SET 左你張新卡做RIVAL,,,,,,,
諗住幾時先傳導D 歌仔落新卡度,,,,, 哈,,, XD~
回復 支持 反對

哈, 岩岩SET 左你張新卡做RIVAL,,,,,,,
諗住幾時先傳導D 歌仔落新卡度,,,,, 哈,,, XD~ ...
smw0316 發表於 21-10-2011 01:51 PM

應該團聚果日
回復 支持 反對