打印 上一主題 下一主題
收起左側

[隨機地圖] 4v4港v台團戰 之 當ringo 變成mo

根本唔同年代, 點有得比較, 我都話左係單以控制力黎講
你都話佢地4個邊個打得多邊個贏, 姐係佢地根本級 ...
leomessi 發表於 6-4-2012 18:07

DANIEL神話係就係啦,佢城快實力自稱有2K  邊個夠擔駁佢者必死無疑
回復 支持 反對

回復 21# 伍大少

111 unblk me ok?
btw 你自己問shiver 11
回復 支持 反對

回復 20# leomessi

一邊認同你一邊唔認同你者 豬豬
回復 支持 反對

回復 20# leomessi

單以控力計我都唔覺得wdd win 到 kyo啦... 11
回復 支持 反對

佢地4個統稱香港AOC 既四大天王
回復 支持 反對

回復 24# 兩兩

其實要比較wdd同kyo
睇番當年冠軍戰wdd對血魂就見到差距
而血魂(poZ_cloud)而家仲有玩1.0c, 佢同kyo差唔係好多

或用DAUT黎比較, 當年wdd同DAUT實力相約
而kyo同DAUT差幾多level大家心知肚明
再者, 當年wdd贏得世界第三, 而kyo可以贏世界十名內嗎?
回復 支持 反對

只能客觀點講,城快同封不快不同的玩法
而且都係呢個問題,kobe同jordan邊個勁~
無得比較,只係大家都勁~
wdd係佢時代係最勁
kyo就係我時代的確係最勁
我自己相信係唔需要懷疑
樓上個個用仲用埋血魂黎做比較~
老實講或者我地實力係有差距,你應該未必識分差別係幾多
就以打wcl為準,kyo水準比血魂係高好多~個時我地有1v1做練習
我意思都係一樣,無得比較,但樓上個個人講到好有分析咁,真係當堂得啖笑~
或者你打多兩場不限先作出咁既分析
而家既daut同個時~己經不同,個時chris贏佢,而家佢玩狗chris~ 你咁比真係未必太醒
回復 支持 反對

估唔到呢個post 變成咁鬼死有趣
真係laugh die me bird
回復 支持 反對

回復 26# CLOUD_CLOUD

e家既daut 同當年差咁遠
佢果陣bcc2 好似同kkab 打完先勁到e家咁
唔知邊q個係aoczone 都話e家既daut 50:2 當年既daut 都得啦 zzz
回復 支持 反對

只能客觀點講,城快同封不快不同的玩法
而且都係呢個問題,kobe同jordan邊個勁~
無得比較,只係大家都勁~
wdd ...
patrickai 發表於 8-4-2012 01:06

如果你話1.0c不限, kyo 叮叮的確係最強無人會懷疑, 但係城快你地有輸有贏係正常吧, 你都話左玩法唔同
回復 支持 反對