查看: 6914|回復: 39
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[隨機地圖] 4v4港v台團戰 之 當ringo 變成mo

自己睇
me 無眼睇

當ringo變成mo.rar

986.75 KB, 下載次數: 466

回復

第一場1p好彩無比人壓到堡, 6p壓堡死了勁多村, 否則實有排打
第二場mo取代ringo的位置...由頭到尾mo都唔聽你講,鐘意點打就點打;P
匈奴係中間玩馬爆, 到50分鐘都得3bl出馬我相信mo係用緊腳指尾hea住玩
聽講個"波波"1v1勁過ringo, who is he???
回復 支持 反對

第一場1p好彩無比人壓到堡, 6p壓堡死了勁多村, 否則實有排打
第二場mo取代ringo的位置...由頭到尾mo都唔聽 ...
CLOUD_CLOUD 發表於 3-4-2012 04:20

波波呢個名好似聽過11... 我記得好似神俊lv 之下ringo 之上.. but 5g 佢地打過未, 聽人9up only
回復 支持 反對

回復 2# CLOUD_CLOUD

mo 除左huns之外mud9 都唔識用.. 但係佢打中間真係哭11
回復 支持 反對

11 點解呢個香港陣咁din....
回復 支持 反對

第一場神早聽kk 話俾人偷豬~ 我先偷對家羊同推佢deer(很久沒做呢d 事~ha)~
又好彩因為咁~ 6p 升慢佐好多~ 俾我有時間爆經 and 佢貪心座堡咁入~11

第二場個波波分幾鐘已經想黎偷豬~ 好彩早有準備~~
不過我係咁易睇save 睇到肉mo d deer 村可以閒佐咁耐都無心機再睇y 會lose~哈

daniel~~kk 唔弱~ 最近幾次1v1 唔係用中國都俾佢gg 佐~哈~   鴉同edc 差唔多~~  
so 第一場個game  唔算好弱team  ~~ 波波 = dai  ~ 我都係聽聞佢 1v1 連sm ringo 兩場~~但睇過佢v kk 一場  同埋琴日4v4 打過個場~ 我諗佢應該唔夠正常狀態的ringo 打~ u know ringo 不是人~
回復 支持 反對

波波原來真是dai???
佢1v1連sm俊神三場, 更不是人
4v4佢做brian你對家, 只係咁岩偷豬被發現
偷唔到仲被你反偷佢2羊1豬先升咁慢, 金位起唔到TC
佢都壓番個堡係你金位搶金, 打落去都唔算輸蝕

另外, KK竟然贏到brian隨機?我覺得佢1v1實力同mo差唔多, 4v4就好少少, mo4v4真係肉了點111
回復 支持 反對

不lag的嗎= =
回復 支持 反對

如果用1.1 版多好 (玩多人就算打電腦都唔LAG) (而且D SAVE可以用 視窗睇)

話說 根本唔知邊個打邊個=.= 唔知邊個 係邊個
回復 支持 反對

波波原來真是dai???
佢1v1連sm俊神三場, 更不是人
4v4佢做brian你對家, 只係咁岩偷豬被發現
偷唔到仲被你反 ...
CLOUD_CLOUD 發表於 3-4-2012 12:51

印象中KK字典裡面全部都係輕騎快
回復 支持 反對