查看: 11484|回復: 31
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Android] 買機一問-.-

關閉 [複製鏈接]
近期睇到部心水機-.-
HTC ONE X
我想問 http://www.price.com.hk/product.php?p=138168
PRICE D網 下面既供應商可唔可靠-_-
因為D大店(3,PCCW) 要成51XX - -整機)
同埋我聽人話ONE X 好似SONY 部S 一樣會黃MON 但宜家過佐咁耐換佐咁多批貨仲有無?點分黃MON問題?
THX- -
回復

HTC好似係行貨就保
黃MON係過一定溫度就會出現
點分呢D用用下就會見到嫁啦
回復 支持 反對

回復 2# 〝小趙﹏*

咁點算呀@@
   price 果到d供應商行貨既話就有保養? 但佢只係話七日內包換- -無寫保養果d 所以唔係幾明
   黃mon 如果用用下出現 點算"? 有無咩解決方法/退機?
回復 支持 反對

回復  〝小趙﹏*

咁點算呀@@
   price 果到d供應商行貨既話就有保養? 但佢只係話七日內包換- -無寫 ...
乂痴靜b乂 發表於 14-5-2012 01:29

price .. 裡面既價參考用就好似.. 但通常會標明行貨或水貨.. 佢所指既七日內包換 .. 係店內提供.. 購買內七天. 若該手機損壞的話
可以提供 一換一 服務 (免費換部新機比你 .. 七日後請到維修中心

但所謂既一換一.. 換唔換你比.. 都係要睇番間鋪.. 有時連兇宅都唔肯換.. 唔好話佢地 - .  -
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

樓主呢加有冇台?無台既話 如果係我 我會上台出機 one xl 4g 不過幾貴下 有冇人知一個月要幾多錢? ...
joe3159 發表於 15-5-2012 21:29

請自備信用卡預繳,
回復 支持 反對

回復 6# EY3P

@@我3台 ...51 1個月.. 800分鍾@@
   咁我想問e部有無得分期付款@@ 因為都幾貴下.. 一次過俾~
回復 支持 反對

回復  EY3P

@@我3台 ...51 1個月.. 800分鍾@@
   咁我想問e部有無得分期付款@@ 因為都幾貴下.. 一次 ...
乂痴靜b乂 發表於 16-5-2012 00:06

0機價 = 分期付款.. 但必須預繳 或 用信用卡 Hold 錢但唔扣數
回復 支持 反對

回復 8# EY3P

咁版主咁覺吾覺htc d機好- -?   可唔可以俾d評價e部機1
回復 支持 反對

回復  EY3P

咁版主咁覺吾覺htc d機好- -?   可唔可以俾d評價e部機1
乂痴靜b乂 發表於 16-5-2012 22:53

用One XL既飛過~
回復 支持 反對