查看: 14717|回復: 39
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ~~~~一人一個玩cso既生涯~~~~

(我既cso生涯主要係一般,,,but歡迎聽下玩其它模式既cso生涯xD)

小弟08年被fd叫話由heat project轉玩cso,
話岩岩出既喪屍好好玩(mg3個時好正,好用,兼有永久買), 之後我就開始左我既cso生涯....

後來誤打誤撞入左個一般既刀場玩(個時得基本刀咋),發覺TR守c4真係好刺激...
之後玩一般既全槍.....開始識d槍法,skills,senses....入左第一個有技術團---lostxknight/fallinglstar(好似係)

點知外掛時代來臨.....幸好識左d勁人,因為佢地比pub ser pw我,
觀戰3~4場已經學倒吾少,我d技術先忽然勁左好多..

之後停玩左一排(轉新ac lolzz)......玩返發覺外掛無以前今倡狂今多,我就繼續la~~
期間入個下d勁團....有mixtape,lnkl,毒男,moldiffernce,玻璃,咩secretxxxxxxx!?(姐係而家既l24l)
fd既,熟既係毒男....所以而家都係係個度玩下mix今

直到而家,我決定係暑假前del game,考好DSE.............88~~

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
馬倫 -5 錯分類

查看全部評分

回復

支持樓主!  祝福你DSE成功!
回復 支持 反對

想當年我玩團死bot,之後買左第一把永久槍----霹靂戰警~之後買大嘴蜥蜴,冷雨煙同麻生亞子就退左cso一段時間,出山就玩團死,玩c3,之後玩失落easy玩到high high地,買左mg3+50個解(上年2月8日買LOL)玩c3同團死一段時間,到上年9月出官方bot,喪打團死,洗埋死神,玩團死都勁左好多^^到左今年5月初第1次接觸1p1,到考完試就全心全意玩1p1 lu~(好耐冇打過團死@@)
回復 支持 反對

集中帖...你想我地分享埋自己既生涯-.-?
回復 支持 反對

集中帖...你想我地分享埋自己既生涯-.-?
lawkichun 發表於 30-8-2012 19:58

55,分享下 ..
回復 支持 反對

話說我一兩年前開始玩cso一黎就玩屍
斷斷續續咁玩到宜加= ="
冇lu
回復 支持 反對

我只係知我仲係新手果陣比fd昆左,
用mg3換hk23,
佢仲話係mg3既進化版,
我冇佢點解100發彈,
佢話攻擊勁d
===============================
結論:fd係攞黍呃
回復 支持 反對

(我既cso生涯主要係一般,,,but歡迎聽下玩其它模式既cso生涯xD)

...
jeffkam23 發表於 30-8-2012 19:49

pub ser 比掛仔 KO左好懷念呀/口\
回復 支持 反對

...
jeffkam23 發表於 30-8-2012 19:49

TR守c4咩==?樓主f6?
回復 支持 反對

回復 1# jeffkam23

我呀哥都係玩HP 唔知你識唔識 無糖可樂 或 KAIKAI子 我呀哥係今屆DSE考生 讀左HIGH DEEP 加油樓主!
回復 支持 反對