打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ~~~~一人一個玩cso既生涯~~~~

有咩??淨係記得個時用2233太多人知,比殺蛋教d人入黎搞破壞.....之後轉左5354,9394etc....佢地都無入la:vi ...
jeffkam23 發表於 31-8-2012 07:15

有內鬼
回復 支持 反對

負評E加野,所有會員(除樓主都比得)。 最重要都唔係我比
m88 發表於 31-8-2012 10:16

比人誤會左rip
回復 支持 反對

大約在2009年

在朋友的介紹下,進入CSO(大概是出火神之前)

起初玩得很開心,不過後來外掛開始入侵

到了2010年,情況更加惡劣(相信在2010年,大家玩團隊死鬥時,10場中至少有7-8場是有外掛)

殭屍模式也好不了多少,一堆加速已經可以令不少玩家離開了

另外,網遊人週刑(player online)每週po173 CSO活動也是2010年12月正式結束,所以我懷念當時一堆志同道合的玩家在一般模式痛快對戰的日子

(結束的原因是因為活動主持人卡非思決定轉去AVA online,可見當時的CSO已經被不少老玩家拋棄)

到了2012年後,情況才開始有所改善

到了今天,我大約在CSO2-3年,經歷了CSO光明和黑暗的時候

雖然現在小學雞已經令CSO淪為「小學雞online」,「有錢就是王道」

不過我深信CSO還有一定的有品玩家

希望各位玩家,能用技術來取勝,勝不驕,敗不餒

新手也不要經常被人穿牆擊殺,就罵對面有外掛,死穿X

無理取鬧只會顯示你的無知和軟弱
回復 支持 反對

啱啱開始玩個陣成日玩災,
直到出咗足模就轉行~
之後都仲有玩災,但依家已經
無乜點打災,因為太悶~
依家主要都係玩足~
回復 支持 反對

我第一次見到人玩CSO個陣,反而係係網吧(個陣我二年班),之後我就唔知點解開始玩第一場CSO既屍2意大利,係網吧玩玩下就同我係二年班個陣係六年班既女同學玩埋一份,有一次佢就叫埋佢另外2個FD玩,之後到到出命運關卡個陣,我就冇時間去網吧所以冇玩一排,到出沉默先玩返。

到虎年個陣,我先知點樣買點,我就叫我媽媽咪幫我買800點,買10個解,唔中野。

其實我玩左三年,見到既外掛得10個以下。(一直唔記得啦)

其實到依家,我玩CSO識左好多人(?),依家個大我好多既同學都仲有玩CSO,仲要多左個同學同我一齊玩CSO~~~
永遠支持CSO~~~
回復 支持 反對

初初出就開始玩,但中途退左;
刀係依排先玩反
玩一般多
回復 支持 反對

我仲未考到dse btw你都加油啦  考好d
回復 支持 反對

cso生堐.....都唔知點講好.....冇記錯cso剛剛出果時我就已經玩,都係fd叫我玩....以前冇永久槍果時cso一日送一次gash槍玩....果時冇外掛,同fd一起玩真係開心.....到依加個個fd唔係出呢做野就係要讀書...d fd一個個離開cso....而我.....我依個老兵都差唔多要退出......
回復 支持 反對

09年開始挽,冇挽槍game既經驗以前打一般,團死好水皮,殺2死廿幾家常便飯,之後出c同埋災,信心返哂黎。
之後D死外掛充斥住成個cso,都決定穩退。
依家D興趣叫做返緊黎既時候D小學雞成條街都係,搞到依家D興趣…
好可悲
回復 支持 反對

我打一般殺0死1x次 直要而家ct1 tr 1 0.0
回復 支持 反對