查看: 7631|回復: 37
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 瑪英結局?

如題
http://www.youtube.com/watch?v=P0Ksg5YyWm8&feature=related
姐係咩意思?有冇人可以詳細解釋比我知
回復

如題
http://www.youtube.com/watch?v=P0Ksg5YyWm8&feature=related
姐係咩意思?有冇人可以詳細解釋比我知 ...
articearar 發表於 6-9-2012 18:52

應該系故事d片段黎,
回復 支持 反對

應該唔係官方內容離
回復 支持 反對

係官方影片黎, 不過個副本未出
回復 支持 反對

係官方影片黎, 不過個副本未出
我係new手 發表於 6-9-2012 21:28

oh... 仲以為係d玩家自製tim
回復 支持 反對

oh... 仲以為係d玩家自製tim
呀橙 發表於 6-9-2012 21:33

如果有人有心整到咁靚真係超級fans,,
同埋條片無左好多野.. 到時我地港台版應該長D
回復 支持 反對

ep10 某副本打完魔神副本既下一個副本打卡丹既副本黎   呢個係完整既http://www.youtube.com/watch?v=Bg1um7TeZj0&feature=related
呢個就係上面個網最後果個部份中文化http://www.youtube.com/watch?v=A ... ure=player_embedded

大約就係我地e+既ep8 打完小貝後卡丹比人救走左  ep9 卡丹被騎士團除名 卡丹就去搵樂園既真相 跟住殺左魔神後!@#$%^...就係影片果到咁
回復 2# nam527
片中睇到提爾爆黑翼...姐係提爾就係....(?)
補充:果個雙劍套裝係 死亡力量 ep9既我地11號出 把武睇吾到-3-
回復 支持 反對

回復 7# wlp156858

我最想知都係提爾爆黑翼係咩意思....
回復 支持 反對

咁有電影feel既
回復 支持 反對

回復 8# articearar
回復 2# nam527
話說  女神同魔神一齊封印 女神完全石化前講左個預言 當魔族流下最後一滴血時 黑色翅膀的女神會降臨到這片土地上並且帶領人們到一個被稱作愛琳的地方一個沒有任何疾病和痛苦的世外桃源去在接下來的無數個時代裡,人們祈禱著,希望著,和相信著和戰鬥著 直到我地玩家既呢代 ......
-------------------------------------------------------
里爾定布林係任務 提過提爾係女神石化前留低既預言既征明 所以 提爾就係果個降臨既女神(?) 降臨既原因係卡丹

路線大約就係 ep860lv 打完小貝後既任務 卡丹比布林旁邊果個神秘男人救走 卡丹被帶去布林果到有個女巫同卡丹講預言其實吾只一個魔族都有一個就係同我地岩岩好相反 當人類最後一滴血時 魔神就會降臨 女巫:e+知道呢個預言既只有[沙卡]  所以卡丹知道左後去左搵[沙卡] 但係果時沙卡 已比[布來]殺左 所以後期會出現打[沙卡][布來][魔化卡丹][魔神] 既4個主要副本 最後卡丹直接去未知地區搵魔神 發現左 果時地下水路恩卡拉旁邊白袍果隻野(其實你開人物果時打完巨型蜘蛛最後鏡頭白袍果隻野出現過) 卡丹殺左白袍果隻野 食左佢果舊吾知咩魔化左 打敗卡丹後 卡丹變左天使(?) 話要去毀滅呢個虛假既樂園 直到 卡丹同魔神一齊係呢個世界消失既時候........卡丹:提爾等著吧.....((走進不明的洞裡))  提爾:可憐的(忘了講咩) [跟住提爾就爆黑翼咁就完左]
跟住就係開心既s2 ep1 啦
回復 支持 反對