收起左側

[Jubeat] saucer fulfill已稼動位置一覽

銅鑼灣 Namco Wonder Park 已經轉左用電子卡當入coin玩 唔可以用coin玩連入coin位都封埋 另外$100換120coins的優惠轉左$100送多一局玩
灣仔 威尼斯人 (遊戲機城) copious 轉左做$3 3首有上網

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
Torchic╳小火雞 + 2 感謝情報

查看全部評分

回復 支持 反對

銅鑼灣 Namco Wonder Park 已經轉左用電子卡當入coin玩 唔可以用coin玩連入coin位都封埋 另外$100換120coin ...
148.5cm 發表於 2012/10/18 23:32

本來coin轉電子卡都冇咩問題

不過100換120個優惠變成咁樣
765最近發生左d咩事

不過你話「100蚊送多一局
果一局係指jubeat一局 定係任何game既一局先?
假如我玩夠100蚊然後去玩一鋪戰場之畔又可唔可以?
回復 支持 反對

佢果到寫送免費遊戲一局應該係有裝電子卡機的game都可以玩吧 我問過除左三國志大戰同唔知咩冇裝卡機之外其他都有裝 但我唔知戰場之畔係未咁岩冇裝果隻 仲有要一次入$100先送一局 我明天會去NWP順路睇下 另外果張電子卡過左11月7日先申請要比$10
回復 支持 反對

咦?
即係話宜家申請電子卡係免費?

咁搵日去先
不過都唔該晒你
回復 支持 反對

係 宜家申請電子卡係免費 不過申請果時要填張表先
回復 支持 反對

但係我仲有25個nwp d coin係屋企- -"

咁我可唔可以換做電子卡?
回復 支持 反對

岩岩去完nwp問左送果局係任何遊戲都可以 另外nwp coin 開左卡之後係可以換番做電子卡的錢 不過我頭先去到見到一個趣聞 就係jubeat個入coin位今日冇封到 之後有個人唔知用電子卡去左用之前換的coin 但因為用張電子卡要你入錢果句變左叫你入1coin 最後果個人唔知一次入左幾個跌番出來 結果佢用左1coin就可以玩了
回復 支持 反對

回復 107# 148.5cm

有D衝動想去個度睇下tim,,
睇下下個星期放假個日去好唔好
不過唔知地址係邊-_-
回復 支持 反對

不過我唔知佢幾時發現到封番個入coin位 另外rb連入coin位都冇埋換左做卡機
回復 支持 反對

回復  148.5cm

有D衝動想去個度睇下tim,,
睇下下個星期放假個日去好唔好
不過唔知地址係邊-_- ...
Leaf~A 發表於 2012/10/19 12:47

銅鑼灣 世貿中心 6樓
地鐵站D1出口轉右再轉左就會見到
回復 支持 反對