收起左側

[Jubeat] saucer fulfill已稼動位置一覽

今日去左NWP
發現左舊咁o既野

聽講係10月中NWP好似可以電子貨幣
===============================
4部Jube ...
影之輪舞曲 發表於 6-10-2012 22:44

我3,4點左右走 個陣右邊個部都好正常 feel唔到有震制
回復 支持 反對

回復 51# soneyiu.

我今日都有去nwp 4點左右到, 打左邊RB隔離果部, 有輕微震制
但最大問題都唔係個制, 而係果個位好嘈, 尤其如果有人打緊RB真係差唔多乜都聽唔到

另外今晚返屋企行過元朗金禾都仲係未up上saucer... 希望佢地會升上去啦...

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
Torchic╳小火雞 + 2 感謝情報

查看全部評分

回復 支持 反對

回復  soneyiu.

我今日都有去nwp 4點左右到, 打左邊RB隔離果部, 有輕微震制
但最大問題都唔係個制, 而係 ...
hamsterspeed 發表於 2012/10/7 02:24

元X竟然未有
不過元X近果幾年比我既感覺就係好hea
太荷5:30~7:30會有好多人(5~7人)
需要去到叫你入$$時才能入$$(其他時間入$$會退回) (希望其他人能過查證其他機鋪是否一樣)
bill3546 發表於 2012/10/6 20:21

上面都有人話全線都係咁 亦都有人話有個別機體唔係

我琴日朝早十一點幾係太荷 冇人
打打下右機 見到有個女既走過黎打左機
然後佢未拍卡就喪入錢 最後係冇反應 入唔到錢
然後我叫佢係入銀畫面果度入銀 佢最後成功左

就咁
我比唔到d咩結論出黎
可能真係個別機體先會有咁既設定
回復 支持 反對

元金應該唔入,聽講話圍唔起條數,暫時仲係COPIOUS  $4/3首無上網

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
Torchic╳小火雞 + 2 感謝情報

查看全部評分

回復 支持 反對

元金應該唔入,聽講話圍唔起條數,暫時仲係COPIOUS  $4/3首無上網
LemonMan 發表於 2012/10/7 10:17

4蚊3首仲要冇上網

不過元朗人想打saucer
睇黎要迫住要去千色
回復 支持 反對

千色其實即係邊到?
回復 支持 反對

4蚊3首仲要冇上網

不過元朗人想打saucer
睇黎要迫住要去千色
Torchic╳小火雞 發表於 7-10-2012 10:18

係,我就係其中一個,不過果度D制真係好廢....
回復 支持 反對

千色其實即係邊到?
soneyiu. 發表於 2012/10/7 10:19

鋪頭正確名稱應該係叫元朗Game Station
位於元朗千色廣場地庫 因此好多人都簡稱「千色」

其實係元金果度再行入去就係
裡面冇記錯應該有2部jubeat(幾個月之前既記憶
有山寨jubeat 有初音 有GFDMV8等等
不過除左入一蚊「投幣」之外 據聞可以用電子金幣卡之類既野黎「投幣」
(其實我想知用呢d卡去玩 會唔會有優惠
回復 支持 反對

鋪頭正確名稱應該係叫元朗Game Station
位於元朗千色廣場地庫 因此好多人都簡稱「千色」

其實係元金果度 ...
Torchic╳小火雞 發表於 7-10-2012 10:25

千色既話JUBEAT用唔到嘟嘟卡住.遲D應該會有返@~@
回復 支持 反對

千色既話JUBEAT用唔到嘟嘟卡住.遲D應該會有返@~@
LemonMan 發表於 2012/10/7 10:29

即係話紅磡果間都差唔多清況(嗯嗯

==========================

陣間去apm同金沙確認一下
(我知金沙冇saucer 不過想親眼睇下果度既四部jubeat
回復 支持 反對