打印 上一主題 下一主題
收起左側

點樣先可以容易d沖+13??我沖極都係跌翻落+10-,- (16B主武)

d人話有方法
我又驚爆
我不斷買保護果凍.....
但係都成跌
我連11都上唔到....= =
回復

上10都己經系好困難既事~~
回復 支持 反對

16B?! 樓主係咪打錯左呀?但 B 裝..... A裝S裝L裝就話o者.... B裝喎.... 爆左都唔狠啦~~ 仲浪費錢去用果凍衝黎做乜呢..... 係都用響A裝以上既裝啦~~~

而且.... +10已經超難... 仲話+13.... 除非係L裝都仲話有機會駁到+13 (因為L裝響+12前都唔會降級,但會失敗及/或爆裝,而且機率仲超高~~) 唔係L裝想+13唔係冇可能,不過要好大財力先得咯~~ +10已經好夠用架啦~~ +10算啦~~
回復 支持 反對

16B?! 樓主係咪打錯左呀?但 B 裝..... A裝S裝L裝就話o者.... B裝喎.... 爆左都唔狠啦~~ 仲浪費錢去用果凍 ...
monsterbb100 發表於 11-10-2012 15:56

(12前唔會跌)...L裝+11~+12會跌+10...  強化呢樣野講運氣..可以買24B +13+14暴風石整-_-
唔洗自己強化
回復 支持 反對

(12前唔會跌)...L裝+11~+12會跌+10...  強化呢樣野講運氣..可以買24B +13+14暴風石整-_-
唔洗自己強化 ...
po159956 發表於 11-10-2012 17:58

你知唔知咩叫L裝?定係你當左係S裝紫色果D? L裝即係紅色果D~~ 大海龍噴果D或者大綠龍噴果D~~  L裝係+12前都唔會跌~~
回復 支持 反對

你知唔知咩叫L裝?定係你當左係S裝紫色果D? L裝即係紅色果D~~ 大海龍噴果D或者大綠龍噴果D~~  L裝 ...
monsterbb100 發表於 11-10-2012 18:20

我挽左咁耐.. 點會唔知^^ 你真係當我_ _ L +11衝+12 有機會跌+10...(本人試過 50L盾+40L衫)  注意;...唔係珍奇裝(S)
你好無知
回復 支持 反對

你知唔知咩叫L裝?定係你當左係S裝紫色果D? L裝即係紅色果D~~ 大海龍噴果D或者大綠龍噴果D~~  L裝 ...
monsterbb100 發表於 11-10-2012 18:20
L裝+4就有可能掉級(不過我未見過未試過)
其實你有L裝衝過+13就應該會知
L裝+11就開始”比較”大機會掉級了
回復 支持 反對