查看: 2863|回復: 27
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《SD高達》伺服器登入異常補償說明

由於線路問題導至「阿古哲斯」伺服器登入困難或出現延遲的情況,營運基地現正與全面搶修及測試,而相關補償計劃將於修復完成後第一時間公佈,期間造成的不便,營運基地十分抱歉,請各位高達機師耐心等後,如有最新消息將於遊戲官方網站公告。在這感謝一直支持香港《SD高達Online》港澳玩家!

特此公告!

官方網頁:http://sd.hk.9you.com
帳號註冊:http://hk.9you.com/regist/index.php
下載遊戲:http://www.gameone.com/download.php#SD

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
leungyl + 5 1ST

查看全部評分

回復

「在這感謝一直支持香港《SD高達Online》港澳玩家!

知道就好,唔係你玩玩家,係玩家玩你
回復 支持 反對

咪又係雙經了事...
回復 支持 反對

sdgo 不要lag
不要打大將時 我方領先 某某重生+變大將+自卡 [無敵狀態]
跟住我地專登走去大將卡住重生
我地又卡住 唔洗玩

或 我地 雙雙一齊 同一秒合同一個位置 一齊重生
結果 .................. 卡住

或被某機 大將sp 完 我之後

有很大地深吸力 將我的00r 吸回原本的位置
回復 支持 反對

你今次係好既我先出錢支持
回復 支持 反對

咪又係雙經了事...
怪盜kid 發表於 11-3-2013 23:45

心聲,每次意外也是雙經了事
嘛,搞搞SER也是好事,不要再LAG了,連我也會OFFSKIN的
回復 支持 反對

種知就係
1.地圖砲扣血,亂舞大技BUG
2.順機時SP技無故卡BUG
3.機體復活卡機,無敵,郁唔都又照扣血
4.對戰時各種R,扣血,大技SP等等,經常發生延遲時間問題
5.大部份玩家經常彈機問題

通通都搞好哂非原廠會經常出現的問題
唔計人流,可能d人會長玩返,人流會有改善先算.
如果商城大量的機體價格再合理化可能會更比力就奇.

否則唔好講玩家,HKF再係咁改完又出事,出完事一陣又衰第二樣,可以話真係玩q完
回復 支持 反對

得啦,明晒
唔使講咁多野鳥
回復 支持 反對

回復 3# 怪盜kid

最多都係雙經再派番小小膠比我地z_z
回復 支持 反對

送野既話可能無我份

我最近都無on sd
回復 支持 反對