打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 真。全FB帳unlike Gameone粉絲頁

心跳回憶活動列表上面有既機,
短時間內已經無左一大部份.
唔係話限量唔得, 但最少要事先寫明條款,
如果用商品說明條例黎講, 無寫明總數量已經有誤導成份.
現時抽獎總數大概46萬次,
但抽到SS既數量可能不足46次,
用尼種方式黎呃like實在可恥,
仲敢話係5周年活動.
like已un, 898
回復

明顯唔係限量,SS抽唔到係佢緊急維修之後,所以好肯定係G1收起左,問左好多人好似維修完連S都無埋
回復 支持 反對

明顯唔係限量,SS抽唔到係佢緊急維修之後,所以好肯定係G1收起左,問左好多人好似維修完連S都無埋 ...
Jesker 發表於 1-7-2014 03:06 PM

前言不對後語?
回復 支持 反對

回復 2# Jesker

建議爬下其他post先, SS係維修之後冇, S機維修後2-3日仲抽到, 但就係個2-3日之後S機就冇再出.即係SS肯定收起左或者set左到指定抽獎數會unlock?

S唔洗講就肯定係限數量, A同B都有部分限量.
其實可能全部都有限, 但係始終有D機係冇人要, 所以就變左依家咁loop機.
回復 支持 反對

垃圾活動
上年起碼直接送機,今年抽埋d冇人要既機
回復 支持 反對

告佢未?
回復 支持 反對

明顯唔係限量,SS抽唔到係佢緊急維修之後,所以好肯定係G1收起左,問左好多人好似維修完連S都無埋 ...
Jesker 發表於 1-7-2014 15:06

維護完就即刻中一部AGE-3,
之後FD就開始中一堆A同B
回復 支持 反對

今次通告冇講有關此事件, g1已經無視了
回復 支持 反對

今次活動十分簡單, 放一些機體code出來, 抽到了就不可以有其他人再抽到,

所以除了第一天有機會看到SS, S機外, 其間不斷被人領走的話,打後都不會再抽到,

因為 Code  是 [有限的] ,  5年來活動就是如此poka,冚家產, 所以一定要un-linke佢地
回復 支持 反對

細心或者得閒有留意的人可以發現
GAMEONE的FB粉絲讚真係少之有少,證明唔好得去邊
我真係唔明的,好多機會可以好好把握,例如1-2月的活動真係好吸引
GAMEONE應該保持呢種效率去服務,為左繼續吸引人流同埋消除以前的惡性循環做法
但係去到咁岩6月,呢種事已經受夠吧,開始多人的時候又搞到一團亂
會唔會係GAMEONE一時收入少就冇心情去工作(最大可能)
回復 支持 反對