打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 唉, 終於都抽到能天使, 對sd高達online好失望

抽14800果部,易中好多
之前抽200000都抽唔到(13000果部),之後抽14800果部,一抽即中exia
回復 支持 反對

樓主要學識放低d野, 當你有一部勁機(例如 doven wolf incom) 就唔好貪其他機啦, 如果係貪都要預左食你十幾萬G先好去抽。再唔係可以漫無目的咁求其抽下,抽到當好彩咁。 我而家百幾萬G都唔會博d 全A 扭蛋裏面既AR,費事抽得太多錢自己又唔開心,最多咪玩少一兩部機(或者用佢整個d S)。因為無正義女神所以都唔整再生etc,只用其他機都打得幾開心。 G1比你抽到d機係永久都好啦,好過其他online game比到野你都係限時。
回復 支持 反對

每日幾倍我覺得那些什麼私.服才會出現OAO
回復 支持 反對

只能說: 物以罕為貴
回復 支持 反對

抽到又要失望 失望你又要玩 玩你又怕曬時間
玩到咁辛苦 做乜9?

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
小黑死神 + 1 我地夾比$20樓主買coin/唱k啦 我表示依家想 ...

查看全部評分

回復 支持 反對

只能說,閣下只適合玩d,一路都是在升lv的遊戲.夠晒簡單不辛苦.
這些要努力練功的對機遊戲不合你.
為你好,轉game吧!
回復 支持 反對

能天係我愛機泥
用左50000G左右至抽到
唔知能天R2難唔難抽=.=
火火卡比 發表於 19-7-2014 10:22

唔敢抽呃運蛋 而家又冇方法清箱 抽抽下又唔知部機去左邊要禁到去第幾頁 實禁到我手殘
我就唔係咩都收 唔想要的紋章配色我係唔會夾硬收 希望30日之後真係會消失 唔係就大件事
利申:未有XNRAISER之前想用00RAISER打天下 冇抽XNRAISER 未支援WIN8.1果期玩唔到
回復 支持 反對

樓主,想要G幣係要付出時間,你只係挽任務刷G,就變左你挽法有問題,唔識變通
回復 支持 反對

夠冇機位失望?{:15_765:}
回復 支持 反對

g幣難求,賺唔難,點樣用先最難
回復 支持 反對