打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 唉又被人歧視

線上多人遊戲好多潛規則,樓主咪又係裝哂4個部件打s機場
咁搞法似想比人笑多d,咩部件都唔用咁打s場最後被踢可以同情你
回復 支持 反對

回復 29# 火火卡比

佢只係拿黎比喻,遊戲可以當係一種學習或者一種享受
回復 支持 反對

算la, 唔踢都踢左. 這種小事情都要鬧上里樂古, 咁我同猛虎, on9Lok個d米要嘈到上警局?
回復 支持 反對

如果聲都唔聲就踢當然係有問題,不過樓主你自己都唔係完全冇問題,打機當然係想贏,或者雖然係覺得輸贏唔重要,但鋪鋪都係因為你用C,而又唔係用得好,搞到好似打少個咁,仲要可能一直輸都係因為你既,就係你問題,用C唔緊要,但用C又冇技術又幫唔到手既咁留你係度做乜?打左咁多鋪先踢你已經好比面,你部機唔算係強勢機,係S面前真係比較難生存到,而個必又唔係扣血多,比你食到4個扣血都唔會多得去邊
再講有踢權限既GAME實會有呢種問題,佢踢你咪去第間房玩囉,又唔係BAN你ACC,唔洗放大到咁啊
回復 支持 反對

樓主呀 你指的25分即係咩意思呀 可唔可以解一解 我自6月起換左部電腦就玩唔到SD
回復 支持 反對

有少部分高機動實彈C機可以打到S房,不過玩家要有一定實力..

而家S房撞正大部分人用舊機都仲可以玩下C機, 撞正半數人以上用浮機甩彈超視組合, 建議樓主都係一齊廚或者轉房好D
回復 支持 反對

無野既 玩只1用反格o甘玩 你贏得過癮可以繼續玩大將專搶大將打既怪 你覺得有趣亦可以繼續
玩任務卡的時 ...
Q赤武Q 發表於 22-7-2014 16:45

我自己個人上都認同大部分C機及其機師都唔應該入S場, 因為眾所周知S場好多人都開廚機再配紅閃, C機邊有得玩

不過真係盡量少係SD入面嘈架或者踢人, 玩家人數已經非常少了... 唔岩講到岩啦......
回復 支持 反對

回復 40# 雷臣

有冇c機玩a-c 好介紹??
回復 支持 反對

我公會都無幾多個係廿歲以下的...
leunghoi80 發表於 22-7-2014 19:23

:(
回復 支持 反對

回復 43# 菠蘿君

U LO
回復 支持 反對