打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 唉又被人歧視

回復  雷臣

有冇c機玩a-c 好介紹??
jack0608hk 發表於 23-7-2014 16:43

只要技術唔太差, 大部分C機都可以係ABC房生存,

當然少D用C狙就更好...
高唔高輸出一回事, 但因為C狙進攻節奏比較慢, 如果此房既玩家以中近機為主自自然會打埋身戰, 很容易做成3打4局面..
回復 支持 反對

只要技術唔太差, 大部分C機都可以係ABC房生存,

當然少D用C狙就更好...
高唔高輸出一回事, 但因為C ...
雷臣 發表於 24-7-2014 15:52

太空坦克cu,唔走位,射中就得,照樣打到s場
回復 支持 反對

講真我唔理你用咩機,你有本事用c機打s咪用lo。但仆x既就係,自己用c機唔係用得勁,係到累隊友。岩岩先見到個
回復 支持 反對

其實s 機一唔小心 行錯一步 都會 讀棒  ,何況c機……
所以我只係玩a-c  容錯度 高好多 自己又玩得開心
回復 支持 反對

其實吾係吾用得。要睇下咩場合
大將、死亡 技術中上可用。
但常規就算你用補血机都唔會有作用。
、、當力量大過一切,就算有技術都沒用,,
正所謂:以力破巧
回復 支持 反對

其實吾係吾用得。要睇下咩場合
大將、死亡 技術中上可用。
但常規就算你用補血机都唔會有作用。
、、當力量大過一切,就算有技術都沒用,,
正所謂:以力破巧
回復 支持 反對

港服個風氣係咁,個個都對你第一印象
然後話你有幾豬好隊友等等,要解決唯有睇開d
等d自以為是的玩家自生自滅,沉默是金
回復 支持 反對

掉番轉丫,我相信冇咩會理會對友感受ge人係s機場到用c 機
機能差別太大,高手都會雷。考慮到隊友整體利益基本唔洗開出黎(補血機都未必開)。玩得到好有成功感,玩得差雷得隊友幾場都唔好意思係果場用c機。

如果開心玩黎計ge,你1個開心全場人都要因為你打少個而唔開心。你抵踢啦!

唔係人地冇禁你就做得,技術唔夠可以練,未練得切前,用d已上手機又比到出力ge機(冇出力姐係你跟本未上手),你會學到更多,不單止個人技術,團體技術都有。
回復 支持 反對

得罪講句,唔係話樓主你廢
有時機體既性能係好難靠實力去彌補
回復 支持 反對

回復 53# yenyatlung

同感T^T
回復 支持 反對