查看: 1991|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 希望版主入來更進下, 話比官方知

Gundam再起風雲活動時間:2014年7月26日 ~ 8月1日
活動內容:每天進行五場「4 VS 4 小隊戰」中的死亡競賽,即可獲得豐富獎勵!

‧機體格納庫x1
‧1000經驗膠囊(滿)x10

1.必須活動期間每天進行五場「4 VS 4 小隊戰」中的死亡競賽才會列入計算。
2.活動結束時間計算以官方系統時間為準。
3.活動截止後官方將會在例行維護時進行統一派獎。
4.玩家通過非法軟件或程序漏洞取得的結果,一經發現將永久封鎖遊戲帳號。
5.官方保留本活動的最終決策權!]

這些4vs4小隊戰活動  一向都係好小人參加

而且今次仲要每日玩5場, 加上online game人流 已經唔多, 恐怕很難完成,
希望版主可以向官方更改為 必須活動期間進行一場「4 VS 4 小隊戰」中的死亡競賽 才會列入計算。

回復

0%=.=
回復 支持 反對

上次都出過呢個活動,絕對可以完成,你係咪太遲玩所以做唔切?不過4v4經常俾人虐就真係o既
回復 支持 反對

通常出「4 VS 4 小隊戰」果陣 起高頻自然會有若干個小隊
初頻我就唔知
回復 支持 反對

Gundam再起風雲活動時間:2014年7月26日 ~ 8月1日
活動內容:每天進行五場「4 VS 4 小隊戰」中的死亡競賽, ...
BIC 發表於 21-7-2014 20:53

平時5-8都ok夠人打, 大約10隊左右
太夜就真喺冇人打啦

呢兩個月太多呢類活動, 玩家開始有厭戰情緒就真

回復 支持 反對

你係26號個日睇下有冇場就知難唔難完成.

之前活動都係4vs4, 有心完成既冇人做唔到
回復 支持 反對

講真,呢類活動我覺得打2-3場先合理
上次送機都唔洗咩條件,我比較讚成需要更改
本黎有個活動係任務完成,但又變成對戰
回復 支持 反對

你不如建議所有活動改成直接送獎品啦, 打5場都懶
每日5場就有機庫收, 對普通玩家黎講抵到爛, 我就唔信冇人打喇
回復 支持 反對

其實我覺得4VS4幾好玩, 不過E+冇人玩咁解
1有活動, 一定有場, 唔使擔心
回復 支持 反對

唔想打無問題,請DEL GAME走
打5場都唔打想點
免費活動仲想點??

所以話D港仔...
回復 支持 反對