打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 點解任務模式而家咁少人玩?

即使我係一個老手 都覺得d 任務好難打==
回復 支持 反對

主要原因係玩家大量既流失
回復 支持 反對

sd太多唔成熟的玩家,玩上腦過份認真的人士
導致某部份玩家冇心情再玩落去,極端風氣敗壞及大量唔客觀對待出現等
回復 支持 反對

唔知奔驰而過的風暴有冇C S渣古IIF2圖=.= 睇漫喵係有 但港服就..
火火卡比 發表於 27-7-2014 09:23

我記得好似喺 假圖任 喺有bug 一直都唔會出果兩張圖
BS 假圖專用格魯古古 CS 渣古II F2

結果當時喺G1補飛出活動送機, 點知又派漏, 果排喺連住成年都出事好大煲粥

其實cs渣iif2有其他任都有出, 仲好易出添

回復 支持 反對

回復  bobbyfirex

諗住打張BS Ez8圖番尼都無人
drgon123 發表於 26-7-2014 19:48

Ez8圖喺有一定難度, 而且好麻煩, 有車有咖X都未必得, 除非改X
一喺就要機體及隊友配合得好, 全手動都可以過到, 不過要一定技術和攻略, 最好有一部S重用機槍企前面邊界射背, 其他人唔好四圍走拉怪

回復 支持 反對

我記得好似喺 假圖任 喺有bug 一直都唔會出果兩張圖
BS 假圖專用格魯古古 CS 渣古II F2

...
dragoonkwok 發表於 29-7-2014 21:05

吓.. 咁要打咩任至拿到渣古IIF2..難度係味仲要EX/HARD? 我打過其他任都拿唔到..救命/_\...!!(以有30次以上都拿唔到
回復 支持 反對

回復 5# dragoonkwok

新手的確好難玩起.
對戰初頻長期冇人.想打對戰搵G 都唔得
任務好彩既咪有幾間房打緊
晚上好多時想做個任都唔得..

高頻去唔到,初頻冇人玩.
辛辛苦升到夠上高頻,高頻又唔同新手玩
最後咪開住隻GAME..發呆.

以上係幫新手做任時得知..
回復 支持 反對

最多魚的任務
個BOSS斬幾百刀都唔死既AI
打任務只是在折磨滑鼠
回復 支持 反對

回復 18# GameThree

可以用按精
回復 支持 反對

回復  dragoonkwok

新手的確好難玩起.
對戰初頻長期冇人.想打對戰搵G 都唔得
任務好彩既咪有幾間房 ...
jack0608hk 發表於 30-7-2014 11:46

最好搵多幾個朋友一齊玩, 起碼做任務都易夾d, 因為好多任務都需要玩家協力去完成
玩之前先看看版主的集中貼爬文, sd喺一隻要求玩家技術和策略的game, 唔喺只著重於機體的能力, 對機體模組的熟悉和操作能力都有一定的要求

新手最好在 燃燒的新香港任務 中多練習走位、跳躍和跳上重高頭上斬會心一擊等基本技術, 當年的老手都是這樣練起, 當練到easy完任時不死超過二隻就算合格

對戰先去打 12/12常規戰, 擊殺5個對手就算練成, 其實跟住個熱血對戰任務做將全部章拿到手就算小有所成, 起碼住住一些真正高玩都唔會咁易被秒殺

否則只會停滯在小學雞的的水平, 高頻死亡對戰是好現實的, 唔夠打就喺唔夠打

回復 支持 反對