樓主: freedom040542
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 關於新自由翼炮範圍

回復 10# leunghoi80

有兩個機一部勁啲易上手,一個廢啲難上手   唔通用部廢D既自虐咩,
回復 支持 反對

回復  leunghoi80

有兩個機一部勁啲易上手,一個廢啲難上手   唔通用部廢D既自虐咩, ...
drgon123 發表於 30-7-2014 13:48

仲講緊上手?
你講緊果個情況只會發生係新手身上
回復 支持 反對

回復 12# leunghoi80

咁你好有技術用部廢機,我頂多話"你好勁,用部廢機都打到咁勁",但係咁機如果真係廢就係廢  就用高達動畫做比喻,高達W希羅用量產機都可以五飛部雙頭龍玩兩手,但係你無理由話部量產機勁過部雙頭龍
  我只係想講技術同用咩機係兩回事,就算你用較強勢都可以好有技術咁用,唔可以話用00Q一定唔識玩SD,就算我真係一個新手,咁我用部機體性能較好有咩錯。
回復 支持 反對

好比唔比攞部00q比,00q根本就係要削,但韓服就係死都唔削,反而仲削悲運的司令官(西瑪格魯古古)同INCOM杜賓狼
回復 支持 反對

好比唔比攞部00q比,00q根本就係要削,但韓服就係死都唔削,反而仲削悲運的司令官(西瑪格魯古古)同INCOM杜賓狼 ...
peter**er2013 發表於 30-7-2014 15:41

狗泡茶好憎舊UC同埋seed:L
回復 支持 反對

回復 9# freedom040542

你係咪唔識分間隔,攻速同延遲: o)
   唔好上咁多戰紀,數值好耐都冇更新
回復 支持 反對

回復 11# drgon123

廢d都ok,太廢的就...近排韓服都調整返極廢攻速慢的機
最好就有10分之8成的機可以時常見到人一齊用
最怕係打極都打對方唔入的輸出機唔會經常用
回復 支持 反對

回復  leunghoi80

咁你好有技術用部廢機,我頂多話"你好勁,用部廢機都打到咁勁",但係咁機如果真係廢就係 ...
drgon123 發表於 30-7-2014 14:48

只係一堆OO黨,乜都以OO機做標準,咁樣真係唔掂
回復 支持 反對

只係一堆OO黨,乜都以OO機做標準,咁樣真係唔掂
leunghoi80 發表於 30-7-2014 15:59

00機真係逆天的存在,我諗應該冇人會反對呢點:D
回復 支持 反對

新自由翼炮有3300距?{:15_768:}
我用落好似得3100{:15_782:}
回復 支持 反對