打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] WIN8.1支援 玩左都_日

我頭先上網check過..
我諗佢講既條boost一樣應該係g改"封測"既事黎..
改版後有人實測過都有分別

之後我岩 ...
[H]kinming 發表於 13-8-2014 19:32

避完一下接住再飛果下個反應好似唔同 分析中
回復 支持 反對

火力好雞???? 係我腆中無火力 只有打唔打得中
回復 支持 反對

火力好雞???? 係我腆中無火力 只有打唔打得中
工口仔 發表於 14-8-2014 23:53

2武夠遠易中 3武追彈用唔慣 中左都唔高攻得去邊...
回復 支持 反對

AR炮衝幾好用喎
3武比你點甩都得,我覺得佢比其他追彈易用
一定要加彈速,因為真係慢到飛起
我通常跟隊友行,隊面近少少都炸到幾痛下
一有近戰直情係你嘅天下
回復 支持 反對

2武夠遠易中 3武追彈用唔慣 中左都唔高攻得去邊...
小黑死神 發表於 15-8-2014 15:29

認真討論

依部機我真係好少有...家上唔知家陣SD改到追彈個彈導 射速 起手 等等 速度係點樣...
只記得殘彈...好似有回彈技既...好似咋...
主輸出2武 無計...好多追彈機主輸出都2武 例如02M
回復 支持 反對

頭先用左2場自由流星號 我覺得難用到hihi
gumdam雷台2武接1武射神高射極都唔死
沖過去想扔SP唔知點解放唔到 倒地完起身扔sp有硬直?
我倒完地起身想扔sp果陣比智天射左槍死左
大大機阻住晒 打常規 唔知點用 唔岩我玩....
跟住玩殺帝利 牛油炮放極都放唔極 我用手描 勁唔鍾意放牛油
有得自描穿牆放根本太狗 我放極都放唔到就係咁比人牛油
我係邊邊的屋頂 佢係中間屋頂 可能條友太遠我睇佢唔到佢動作
之後轉玩FAZZ 一開波係基地冇乜血 有隻京密殺沖黎基地汁我
個場太大 我放追彈 比人倒地 之後起番身見到好似少左好多粒擊中
我係基地出追彈有咁遠射咁遠 京密殺好狗喎點打好 一被埋身好似吹佢唔脹咁
爆甲R3武唔知點用啦 爆左1次 射極都打唔中人 FAZZ/自由流星號 D追彈係咪一定跳起用
我見FAZZ隻腳都有追彈射出黎 我就唔係咁鍾意跳起 唔跳隻腳果D係咪射地下?
我就覺得跳得高好易比人集火 唔跳呢埋係棟樓後面D追彈又打唔中
我見FAZZ係上排向上射下排向下射 所以 總結...........................我係唔識用
回復 支持 反對

[quote]頭先用左2場自由流星號 我覺得難用到hihi
gumdam雷台2武接1武射神高射極都唔死
沖過去想扔SP唔知點解放唔到 ...
[size=2][color=#999999]小黑死神 發表於 18-8-2014 00:05[/color] [url=http://www.nakuz.com/bbs/redirect.php?goto=findpost&pid=35269498&ptid=4496317][img]http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif[/img][/url][/size][/quote]

diu 0n9 神高防遠距姐係防包

你射佢想點痛法?
回復 支持 反對

diu 0n9 神高防遠距姐係防包

你射佢想點痛法?
-ChuckY猛虎- 發表於 18-8-2014 00:39

打中都冇用 on999 咁鬼多遠武點玩 我2武接1武
唔知流星號應該點玩 中距離就唔好轉武 用1就一直用1用2就1直用2?
回復 支持 反對

打中都冇用 on999 咁鬼多遠武點玩 我2武接1武
唔知流星號應該點玩 中距離就唔好轉武 用1就一直用1用2就1 ...
小黑死神 發表於 18-8-2014 00:42

開左技咪追唔到你, 走去搵第2個打. 係要隻抽咪爆甲囉, 實有機可以剋你既, 定你想1機打天下?
回復 支持 反對

好似岩岩G改果陣就真係3種距離機係一樣

之後就微調番少少近距離機衝刺耐少少跳就冇咁耐... 遠距離機就相反

不過就冇以前拳包咁大差距
回復 支持 反對