查看: 11189|回復: 29
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《SD高達》8月19日至8月28日簽到即送獎

《SD高達》8月19日至8月28日簽到即送獎

各位高達機師只要在8月19日至8月29日期間晚上8點至10點登入遊戲並進行三場「死亡競賽」的簽到,根據完成日數可以不同獲得的獎品!

- 活動期間任意簽到4天,即可得到「1000經驗膠囊(滿)X10 」
- 活動期間任意簽到7天,即可得到「1000經驗膠囊(滿)X10 + 黃金副官1(3天) + 特裝點數強化卡 X10」
- 活動期間任意簽到10天,即可得到「1000經驗膠囊(滿)X10 + 黃金副官1(3天) + 特裝點數強化卡 X10 + (BS)高達MK-II(泰坦斯2號機設計圖)」

活動規則:
1.必須以「死亡競賽」完成三場戰鬥才會列入當天簽到的計算之中(不計算小隊戰、天梯的死亡競賽)。
2.活動結束時間計算以官方系統時間為準。
3.活動截止後官方將會在例行維護時進行統一派獎。
4.玩家通過非法軟件或程序漏洞取得的結果,一經發現將永久封鎖遊戲帳號。
5.官方保留本活動的最終決策權!

特此公告!

官方網頁:http://sd.hk.9you.com
帳號註冊:http://hk.9you.com/regist/index.php
下載遊戲:http://www.gameone.com/download.php#SD

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
小湊 + 5 第一名

查看全部評分

回復

還真是!!!吸引呢~~
回復 支持 反對

姑寒

重有呀 今次個標題好左
但係重係唔夠圖
希望G1可以學下其他online game咁 官網多D圖片 多D裝飾
例如好似跑online咁
人地臺服D裝飾都好好多
包裝真係好重要架... 我講左幾十萬次 冇人聽....
個官網咁頹 活動又咁頹 不思進取 點解G1咁狠心 要呢個高達game滅亡
唔好再比陸服控制住哂喇 又唔係唔知中國人咩料
回復 支持 反對

(BS)高達MK-II(泰坦斯2號機設計圖) < 火箭炮果隻?
回復 支持 反對

姑寒

重有呀 今次個標題好左
但係重係唔夠圖
希望G1可以學下其他online game咁 官網多D圖片 多D裝飾
例如 ...
freedom040542 發表於 18-8-2014 16:04

看到其他服搞活動,g1又唔輸得;但係要送野,g1又唔捨得。咪推出類似甘加活動當交差咯
回復 支持 反對

俾咁多經膠,有Q用?
回復 支持 反對

(BS)高達MK-II(泰坦斯2號機設計圖) < 火箭炮果隻?
hkkoko 發表於 18-8-2014 16:04

呢隻之前巳中  但G1個**搞錯  一直冇搞返賈圖50場又係冇   我巳冇參與活動好耐
回復 支持 反對

FAIL 活動
又可以玩其他GAME
回復 支持 反對

機都無部 得張設計圖...
回復 支持 反對

好心d活動就一次過出啦

每日8點至10點打三場死亡賽
每日2場4v4死亡賽

回復 支持 反對