查看: 3286|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《SD高達》亞古哲斯正式開放

《SD高達》亞古哲斯正式開放

香港版《SD高達Online》亞古哲斯伺服器已經維護完畢,並重新投入服務,各位高達機師可以馬上登入進行高達大戰!

【維護派獎】
●8月消費獎賞
●8月機體收集賞
●機體回饋獎勵

【雙經開放】
雙經開放日期:8月26日、8月27日、8月28日、8月29日、8月30日、8月31日
雙經開放時間:每天晚上8點至10點

特此公告!

官方網頁:http://sd.hk.9you.com
帳號註冊:http://hk.9you.com/regist/index.php
下載遊戲:http://www.gameone.com/download.php#SD

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
leungyl + 5 1ST

查看全部評分

回復

6日...前所未有啊,平日長開雙經
回復 支持 反對

gameone有冇諗過sd少人唔係因為玩家對高達熱誠下降

而係你鎖機鎖到冇新機玩, 你比幾多雙經都唔會變
回復 支持 反對

而係你鎖機鎖到冇新機玩, 你比幾多雙經都唔會變 ...
miceho97 發表於 26-8-2014 18:43

重有活動問題+g1唔識吸引新玩家
回復 支持 反對

而係你鎖機鎖到冇新機玩, 你比幾多雙經都唔會變 ...
miceho97 發表於 26-8-2014 18:43

試想由升機的玩家來看吧

做任升機: 如果任務所有經驗及G 長期雙倍化.  雙經活動再另行加成, 玩家先會入來升機吧   

對戰升機: 對戰本身既經/G就好少. 又要冒住用廢機俾人踢的高機率

講起踢人

某次星期日宅在家打左幾小時機, 見住某位士級技術的少校玩ABC場. 用量產B卡 (白色的那台) , 成日俾人踢
後來我轉房去第2間房, 見佢用反勁機, 但玩上一排都係俾人踢    PS:我入的房都是老手場
回復 支持 反對

回復 5# 雷臣

點解你成日quote人講野都係9唔搭8
   又偷換概念,你想講升機既玩家同踢人既玩家咪講囉,

quote我做乜, 晒我半分鐘睇你個篇9唔搭8既野

我仲以為我有咩講錯
回復 支持 反對

回復  雷臣

...
miceho97 發表於 31-8-2014 20:30

比較少上樂古, 甘遲先覆你唔好意思阿

我個VPN有時會神神地, 有時打錯野修改後發布但不成功, 可能網絡冇反應掛   有時明明發一次言, 佢又會同我連續發2次言

不過此POST原意只係COPY公告出來,  9唔搭8的是樓下的我們吧.....如果有問題可以另開POST講阿
回復 支持 反對

回復  雷臣

...
miceho97 發表於 31-8-2014 20:30

仍然都係一舊舊
講左一大堆野都唔知UP乜春
回復 支持 反對

HAHA4399賣AC?
回復 支持 反對

回復 9# 小黑死神