打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《SD高達》9月17日更新公告

香港版《SD高達Online》將於今日上午10時至下午兩時進行版本更新,各位機師屆可以開於遊戲時自動進行版本升級或下載「Ver1231手動更新檔」,並放置在遊戲安裝目錄中執行更新!

Ver.1231手動更新檔下載網頁:http://www.gameone.com/download.php#SD

【優惠套裝】
‧吹雪天意高達 優惠包
‧天翔龍孔明ν高達
‧獵犬(尊尼專用機)
‧高達AGE-1 古蘭沙型
‧高達F91(哈里遜專用機)
‧德天使高達(實彈武裝)

【機體設計圖】
‧(S)加迪拉薩設計圖
‧(AS)漆黑突擊高達(二連裝磁軌炮)設計圖

【新增扭蛋機】
‧幸運扭蛋機2
  -(S)重高達MK-II

‧自定義扭蛋機扭蛋幣
  -(SR)00 XN-Raiser
  -(SR)無限正義高達(流星號)
  -(SR)墮天使高達GNHW/M
  -(SR)熾天使GNHW/B
  -(SR)獄天使高達(最終戰樣式)
  -(AR)1高達
  -(AR)全裝甲高達7號機
  -(BR)陸戰型高達(超級流星錘裝備)

‧自定義扭蛋機G幣
  -(SR)高達F91(雙VSBR裝備)
  -(SR)墮天使高達GNHW/M
  -(SR)熾天使GNHW/B
  -(SR)獄天使高達(最終戰樣式)
  -(AR)1高達
  -(AR)全裝甲高達7號機
  -(BR)陸戰型高達(超級流星錘裝備)

【機體銷售】
‧(S)高達AGE-2 黑色獵犬型

【雙經開放】
雙經開放日期:9月19日、9月20日、9月21日
雙經開放時間:每天晚上8點至10點

[維護派獎]
‧Gundam Fight!對戰萬人斬!
‧中秋使命-激戰高達!
‧2014皇者由組隊賽

【木瓜活動開放】
‧(S)吹雪天意高達兌換券
‧(BR)白狼渣古II(松永真專用機)(EX)
‧(BR)迷惘高達紅色機改(EX)
‧(BR)迷惘高達藍色機Second Revise(EX)
‧(AR)A進階式GN-X(艾米專用機)
‧(AS)漆黑突擊高達(二連裝磁軌炮)
‧(A)全裝甲高達MK-II
‧(BS)吉姆狙擊型II(白色獵犬隊式樣)
‧(B)趙雲高達(B)
‧(A)高達4號機
‧(B)曹丕高達

‧機體內容與數據以遊戲內容為準!

特此公告!

官方網頁:http://sd.hk.9you.com
帳號註冊:http://hk.9you.com/regist/index.php
下載遊戲:http://www.gameone.com/download.php#SD

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
小湊 + 5 隱藏更新

查看全部評分

回復

(S)吹雪天意高達兌換券

要儲幾多張先至換到?
回復 支持 反對

(S)吹雪天意高達兌換券

要儲幾多張先至換到?
flydargon(uo) 發表於 17-9-2014 18:30

回復 支持 反對

75號扭蛋機同研究所要鎖到幾時:@
回復 支持 反對

EX?_?
回復 支持 反對

SD冇久遊AC就唔掂 香港冇左中國都唔掂一樣道理
我想要權天 我日日上線打 霸王生可以補1部強3比我 唔可以用遊戲帳密參與活動好可惜
回復 支持 反對

各位巴打
是咁的 細佬電腦壞左一個月未整好 好耐冇上過sd
想請問巴打們 sr突自流星 g定義扭系咪下架左? 部機唔系放左系g扭只有1個月時間咩?
細佬仲未抽 now又上唔到sd 有d擔心下左架冇得抽 請巴打們答答我!
thx v. much!
回復 支持 反對

回復 7# KayhuoIN
仲有流星突自係到,唔駛驚
回復 支持 反對