打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 木瓜抽到機體投票

關閉 [複製鏈接]
唔多講 大家都系想睇結果姐
多選投票: ( 最多可選 11 項 ), 共有 13 人參與投票
9.23% (6)
4.62% (3)
9.23% (6)
7.69% (5)
7.69% (5)
10.77% (7)
7.69% (5)
10.77% (7)
13.85% (9)
7.69% (5)
10.77% (7)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

相信抽到(BR)迷惘高達藍色機Second Revise(EX)的人接近零
回復

(BR)迷惘高達紅色機改(EX)
差呢部未中
回復

唔會再抽木瓜 {:15_758:}
上次熊霸III 200抽....都唔中{:15_747:}
回復

根本都抽唔勁到藍迷SR,我揸住隻滑鼠 狗禁咗五個鍾頭 手汗都出狗埋,轉頭仲Del勁埋隻Game,興勁到我屎都急埋 即刻上去樂古開Post揾人祭旗,第一個係小學雞留言連字都未勁識打...算勁數...見你地仲細唔Hi你地...我鎖255權限

然後打去GO服務熱線 係條老嘢聽,我心諗你大勁獲 初頭我好好語氣問佢係邊位...丫...佢又問勁番我係邊位,佢死都唔勁講自己個名, 如是者玩勁咗成分鍾你係邊位 我啲粗口開始忍唔勁住,Hi咗佢兩下,最後佢同我講佢姓施無英文名....算勁數.....我同佢講話抽唔到藍迷SR

佢話唔知乜係藍迷SR仲問我係唔係打錯電話,根住我同佢講你咪勁扮無知 我唔勁想再聽你解釋 快啲答點解抽唔勁到,根住佢就同我講"咁我幫唔到你喇,你自己諗辦法啦" 我聽勁完呢句之後,我成個人個靈魂好似離勁開個身體咁 啲火直頭可以煲能瀉一壺水,果一刻我直頭當個好樣係妓女狂hi 當我hi得佢啪啪聲既期間,佢同我講叫我尊重下自己

我火都嚟勁埋,我同佢講我抽又抽勁咗,機就比隻BS藍迷Ex,你又唔勁比我番隻藍迷SR黎 你有無勁尊重過我呀,根住佢話如果你再係咁你信唔信我cut你線 根住我同佢講"你又試勁下cut"...丫...點勁知佢真係cut勁咗我線 嘩....我簡勁直想衝入厨房立把老牛去GO劈狗 施_毅! 我HI Auntie...佢真係夠膽識呀!!!!

搞到我自己都唔知自己想點,番學又去唔到GO總部問,我日日留堂去到佢office仲關狗埋,我就日日開Game用隻BS藍迷周街比人虐,一陣間大勁頭蝦Del埋架BS藍迷就真係含勁都無味,我都試過寄掛號,又寫信再Fax,佢就當勁咗我麻瘋佬咁唔啋我都 ,聽日我就拎住部電腦同堆流星咭仲有新手安裝光碟上天台自殺,等啲所謂區議員關注吓沉迷遊戲既原因

我平時打街場隨意選機體用,想玩乜機就玩乜機幾勁嘆呀,就係為勁咗換番藍迷SR攪勁到我日日出擊機體都用BS藍迷,我諗住睇下幾時得閒可以閃上去GO度換番,不過真係忙到抽筋 又溫書又打機又課外活動 唔得閒,如事者我就日日上線街場、公會戰、官方比賽,總之佢在我在,佢亡我亡,真係好勁似一個傻仔,日日用依部廢機都唔知為乜,一來架機廢日日比人虐已經二來真係驚自已大頭蝦Del勁左冇得換番,唔長期出擊當木瓜抽多左既機Del左,到時連木瓜錢都蝕狗埋我就真係要攞日大假去遊行。

起初啲同學仲以為我係高玩長期On冷門機BS藍迷,我都唔勁識點答佢地,求勁其笑吓就算,費事比佢地見到我係街場比人虐指勁住我黎笑。不過我知道紙係包唔住火,有一日成班同學去網吧,入場之際,我諗住換機體同朋友玩唔想畢,點知我禁狗錯咗,成架BS藍迷Del勁左,我果刻真係唔勁知可以講乜好,成班同學靜曬,啲同學仲以為我痴左線玩左成萬場都Del...就係咁我一手揸住個滑鼠,一手禁住個鍵盤...丫...果條死肥仔仲好意思問狗我做乜黎到網吧抽木瓜,我面都紅勁埋同佢講木瓜裡面有BS藍迷你抽唔抽埋一份呀

後來我發覺上次打去GO我唔記得同佢講...藍迷SR係屬於SD高達Online

評分

參與人數 2Bravo! +2 收起 理由
漆彩原子彈 + 1 5**潮文
calson3 + 1 DSE 5**佳作

查看全部評分

回復

根本都抽唔勁到藍迷SR,我揸住隻滑鼠 狗禁咗五個鍾頭 手汗都出狗埋,轉頭仲Del勁埋隻Game,興勁到我屎都急 ...
工口仔 發表於 22-9-2014 13:38

好野~用達哥潮文
回復

吹雪天意兌換券垃圾垃圾
回復

有無人知依家木瓜仲有無機抽
回復

回復 8# 巨鐵

有,都係上期木瓜機體
回復