查看: 1879|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 讚讚個學分活動先

首先多謝回左我帖既朋友先 我最後揀左倒A呀

我發現今次呢個活動 居然係最後一日打完十場 即刻就可以攞獎勵
其實我真係好驚喜 g1終於肯做系統自動計分既活動喇 唔使第二日再結算

呢一點真係要開po讚下
請繼續努力 improve遊戲環境
我地玩家都玩得gur D丫

多謝g1~
回復

而家大把人唔知乜事少左1分
回復 支持 反對

讚鬼讚馬咩,你好彩有10分執到部S,幾多人俾人扣剩9分
回復 支持 反對

我家陣寧願佢慢慢結算好過出bug無端白事少一分
回復 支持 反對

咩事,我3個ac都得9分既???
真系打少左1日???
回復 支持 反對

琴日打完夠10分其實係唔正常, 都恭喜樓主好彩即日入去揀機.

如果你地係活動第2日登入去活動網, 你會發現玩完第1日已經有2分.

奇怪係冇人講, 所以打左9日已經10分, 琴日已經快快手就換左獎品. 好彩冇等活動完先拎

不過G1 依家fix少少野都唔用腦, 扣人2分   
都唔知係咪諗住你己經用左多左既1分, 所以依家扣多你1分
回復 支持 反對

係你攞到既同時,知唔知有幾多人係攞唔到?
回復 支持 反對

琴日打完夠10分其實係唔正常, 都恭喜樓主好彩即日入去揀機.

如果你地係活動第2日登入去活動網, 你會發現玩 ...
yuzukiN' 發表於 29-9-2014 20:58

你或者可能有唔知點解多左分,但唔好講到人人都有多到

我幾乎日日有CHECK,印象中我ACCOUNT D分數全部正常冇多到
(的確我唔肯定第二日有冇多到,但就算CAP圖,都應該唔算係可作為證據,因為自己部電腦時間可以自己較)
,而琴晚 9月28號係正常地顯示我打足9日有9分,

今朝12點之前CHECK過有10分,因為咁多S機我又未諗好拎邊部
佢又話30號完之前用就得,所以我冇即刻拎
---
點知之後就出事
回復 支持 反對

小左一分就乜機都拎唔到,d分仲要30號前用晒,耍我呀,仲等唔等好呀?
回復 支持 反對

你或者可能有唔知點解多左分,但唔係講到人人都有多到

我幾乎日日有CHECK,印象中我ACCOUNT D分數全 ...
SDPing 發表於 29-9-2014 21:55

所以就話G1 fix少少野都唔用腦, 竟然我同樓主都係琴日就夠10分, 即刻有機會唔少人係咁, 亦都有人係冇,

所以呢G1就有理冇理一刀切, 全部人扣1分
回復 支持 反對