打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 九月開學新兵募集活動

過左6:30分,有冇人攞到機?我仲係得0分
GAMEONE又走數

香港版《SD高達Online》亞古哲斯伺服器已經維護完畢,並重新投入服務,各位高達機師可以馬上登入進行高達大戰!而九月開學新兵募集活動網頁將於今日下午6時30分前完成,敬請留意。
回復

我諗唔係,係佢諗住玩 字面意思,佢真係搞好左個網頁<-你按 '領取' 佢終於 唔係咩'活動未開始或已結束'

不過冇人有分咁解(<-佢之前10月唔知幾多號無故清0所有人分)
;
嚴格黎講,佢話10月30日或之前 為積分有效日期

應可理解為佢將成件事 個 deadline 定係10月30號
---
而家試下PORT佢要佢俾番分
回復 支持 反對

又話回收之前拎左既野 拎左部ar黑貓到而家都未回收 都唔知仲用唔用好
回復 支持 反對

又話回收之前拎左既野 拎左部ar黑貓到而家都未回收 都唔知仲用唔用好
洗機王子 發表於 21-10-2014 18:57

唉,其實佢好早之前話回收,我當時應該即刻要表示反對...

Since 係話真係要回收已 好大地成份地 令件事變成'糊塗帳':

因為有D 1分獎品 ,係副官,EVEN 戰鬥道具,用完即冇,點回收?

(其他野如果佢肯做,都或者叫做回收到:
理論上由此獲得O既機體都可以回收
但真係或者...:
如,如果有玩家用左 經膠 落呢D機,唉,理論上如果有紀錄,佢可以俾番用過O既經膠人,但正常人都唔應該信佢會逐個帳號check 吧<-超麻煩,做死佢
;更何況我諗絕對冇呢D RECORD)
回復 支持 反對

所以我想講,而家佢未回收,不如索性要佢唔好回算啦

,個別之前因為少一分怕'乜都無'
拎左野O既 玩家 又想有得正常齊分咁選一次O既,各自自行俾帳號俾佢 同佢 傾同搞

---
而家我覺得 大圍 應該改為要求佢   
俾番所有 ->未用的<-  學分
回復 支持 反對

G1今次真係世界級,開學到而家都未派到
回復 支持 反對

個活動又真係禁到喎家陣,不過所有人都0分
dafuq{:15_789:} 想點呀 比番曬10分技術上咁難咩真係
回復 支持 反對

呢知代理好乞丐
回復 支持 反對

開帳號起每月消費低過萬四既人冇資格拎到獎勵:D
回復 支持 反對