樓主: freedom040542
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] G1真係好無恥 有關近日100萬bug之事宜

輸打贏要既係玩家定係GAMEONE , 我分唔清

總知對佢地有利既BUG就當睇唔到(刷任唔出圖?等更新啦柒頭 :O])
有害既BUG就極速關SER+秒殺玩家啦

無自律結果就係他律  玩bug唔係天經地義
如果你真係無辜中bug  而唔係md或者玩bug
我建議你去信GM查記錄   ...
xmcpnk19 發表於 12-11-2014 17:23

GM會理你 (好似係)
回復 支持 反對

大家可能誤會左
我其實都係今次事件攞到著數
我係針對今次事件 對g1日常態度作出評論
平時態度夠哂拽 今次如果佢係咁有道理做乜唔出公告?
輸打贏要 g1行頭
其身不正 憑咩要管束人地
所以我係小佢態度問題
回復 支持 反對

我用流星無正打一場賈布羅之風,
一場就出,
但係結算個到,
寫就寫CS 吉母,
個圖係S高達,
就覺得不X妙
(以前聽人講有呢個BUG,仲要2013既post)
一出去保管箱,都仲寫係CS 吉母,
一拎,S高達,
垃撚圾G1,
2013年既BUG依家就快2015年都未撚整,
所以啲玩家愈走愈多,
我地用關乎官方利益既BUG就封,就刪G幣,
關乎我地玩家利益既BUG就唔柒整 [G1:我理撚得你=3=] ,
刷100萬G,自己又唔鳩檢查個upload 檔,就賴玩家,
所以我今次對於刷100萬G,
我會比Gameone一句:抵撚死
回復 支持 反對

隻game係有bug令玩家利益受損
但係褔利方面都算係咁喇
有木瓜抽新機,近乎每週週末雙經,登入有獎活動,維護補償扭蛋幣……
已經好過國服同日服好多
G1始終唔係開善堂,要留住啲野唔出G幣圖,保障真錢玩家
再者你估g1再比多d福利玩家就真係可以挽救一個過氣online game?
講真,依家班細路根本唔玩依d
隻game無人唔可以只係籟哂G1 我肯定個吉姆bug唔會令人唔玩sd

回樓主 我諗G1今次真係做得太過,
但如果你係g1,你認為應該點扣d刷bug玩家g幣
以g1技術 根本唔知由邊度開始扣起 而且仲有一堆人買咗一堆圖
唔通唔扣?
回復 支持 反對

認同樓上港服好好既講法,至少港服除左S s 無g 之外,其他s 圖同核心材料無鎖

相對台服,鎖到hi hi 啦,要想新s 機? 唔該參與web 扭。
回復 支持 反對

GO宗旨
玩家蝕水比我=冇問題 慢慢處理....(或者當冇事發生)
我蝕水比玩家=好大問題 立即處理
有乜出錯就重置為零 G幣 學分 乜乜乜

弱智IT人又冇Back up資料,仲要唔係第一次...經常性...
冇一次係有良好既準備 只係識重置重置同重置...我電腦收收地皮係唔係重開機就冇事:0)?

最弱智係你唔俾有人真係好鍾意玩艦戰...如果人地冇心刷人咁咪好無辜...
(你查到佢用腳本又另計喎)
回復 支持 反對

隻game係有bug令玩家利益受損
但係褔利方面都算係咁喇
有木瓜抽新機,近乎每週週末雙經,登入有獎活動,維 ...
xmcpnk19 發表於 13-11-2014 00:16

其實我係覺得佢態度唔好
我覺得果d粒聲唔出比人封既好慘
而且g1封咁多忠實玩家 其實係倒米
呢隻game已經冇乜人 點解重要踩多腳
我一直覺得g1宣傳好差
對比下臺服同港服官網既美觀度就知
連跑online都好過sd一百萬倍
人地有明星 活動公告圖文並茂 畫面七彩繽紛
望住sdhk個官網 我剩係覺得好頹..
不過anyway 我話過會陪到隻game執

利申: 今次清g 我完全係受益者 本身g唔多 你明既

GO宗旨
玩家蝕水比我=冇問題 慢慢處理....(或者當冇事發生)
我蝕水比玩家=好大問題 立即處理
有乜出錯就重 ...
工口仔 發表於 13-11-2014 09:46

我覺得就係因為用腳本d人先比人封
唔知有冇人可以證實下呢
最衰就g1唔出公告 都唔知封人名單既特點
回復 支持 反對

其實我係覺得佢態度唔好
我覺得果d粒聲唔出比人封既好慘
而且g1封咁多忠實玩家 其實係倒米
呢隻game ...
freedom040542 發表於 13-11-2014 12:05
我好肯定話你知
比人封果D都係買左起碼1000張設計圖
識得有D人用腳本而且係一打一艦戰無封
但封左果D全部係買設計圖過千張

GM自己整個UPDATE檔有BUG賴曬落玩家到
天理何在?
國服知道有BUG都兩個鐘內搞惦
港服?

玩家無修改任何GAME既設定而要去受呢種封AC態度
仲要封D唔封D?
一係你就封曬所有有用BUG去抽機既人
咁就叫一視同仁
又唔係淨封某D買左設計圖既人
前幾日有個機庫活動
依家又有扭蛋既活動
咁封左AC果D人點算?
有刷錢而又有用左既人仲可以買機庫同拎扭蛋幣?
回復 支持 反對