打印 上一主題 下一主題
收起左側

大家覺得點先會提升到nakuz人流呢?

回復 61# 血映雪
就算得,咁可以有咩方法吸納呢班玩家
回復 支持 反對

從update成discuz7.2開始,百年不變預設風格舊logo上去的論壇
就吸引唔到咩人,呢家樂古要接觸返電玩資料論壇
我諗要投資大手筆 搵電競產品合伙商
投資現今電玩四大遊戲電玩比賽 (dota2 爐石戰記 英雄聯盟lol Counter-Strike: Global Offensive)
當年樂古風雲一時都係依靠Counter-Strike Onilne及Counter-Strike 1.6
再加入更多電競新聞第一手資訊直播,遊戲資訊直播(當年的nRadio改變去Twitch直播,找一些twitch名人一齊介紹遊戲)
真係要回流旺盛要比現今香港電玩論壇更進一步去吸入人流
以上一步一步來就係最好,但樂古從幾年前開始就唔願意升level 注定比淘汰
回復 支持 反對

從update成discuz7.2開始,百年不變預設風格舊logo上去的論壇
就吸引唔到咩人,呢家樂古要接觸返電玩資料論壇 ...
CSLOK123 發表於 7-1-2016 03:28

cso宜家港服合左台服,仲有玩CSO既都去曬巴X啦,資訊性差好遠

睇返NAKUZ個CSO版...變左死城

其實資訊性真係好重要,至少會帶到D訪客黎SEE/註冊
同埋一個多元創作平台都好重要

話說點解NAKUZ個nhome到宜家仲未開番嫁=.=|||
回復 支持 反對

cso宜家港服合左台服,仲有玩CSO既都去曬巴X啦,資訊性差好遠

睇返NAKUZ個CSO版...變左死城

其實資訊性真 ...
聶羅阿瑪特 發表於 20-1-2016 04:45 PM

因為冇人做野 講完
回復 支持 反對

因為冇人做野 講完
小妍~ 發表於 21-1-2016 05:35

人地義務架,個個有正職,要搵食架嘛。早十年八年就話讀緊書仲有時間姐。
回復 支持 反對

人地義務架,個個有正職,要搵食架嘛。早十年八年就話讀緊書仲有時間姐。
我思故我在 發表於 21-1-2016 22:43

個理由好合情合理

不過從結果而言,確實影響到論壇運作

令我諗番起以前港巨我所在個團戀曲

大房走左去外國讀書,然後淨低一d殘存團員完全處於自生自滅狀態

收人要都房行首要自己搞,有掛自己踢,團倉物資用曬自己解決,團技冇大房升唔到,個團比人搞無能為力

哥時有時會諗,如果大房真係立心唔理個團死活,好心佢索性解團啦

因為唔開都開左所以覺得可惜? 所以等佢自己自生自滅、睇佢幾時走到盡頭再算?

btw我覺得nakuz都係處於差唔多既狀況
回復 支持 反對

個理由好合情合理

不過從結果而言,確實影響到論壇運作

令我諗番起以前港巨我所在個團戀曲

大房走左 ...
聶羅阿瑪特 發表於 25-1-2016 12:58

有d背景既野你可能唔知,樂古大部份管理員都係話唔到事去做決策,除左忙之外,呢個就係一個關鍵既理由,直接d講,佢地係心淡先離開樂古
回復 支持 反對

有d背景既野你可能唔知,樂古大部份管理員都係話唔到事去做決策,除左忙之外,呢個就係一個關鍵既理由,直接d ...
我思故我在 發表於 25-1-2016 15:00

所以就係做決策哥條友究竟搞緊乜囉==?
下面d人有意見/問題積埋積埋,決策哥條友又唔跟進or同大家好好傾下

到d人唔走都真係走左又唔搵番d人黎頂番個位

唔夠人自己又唔落手落腳搞

ok~去到人去流空既時候

就話比自己聽都冇曬人啦,搞黎都冇用

而事實上去到昵個moment可能搞黎真係冇用

相等於到到末期癌症,食藥黎做乜==?
回復 支持 反對

所以就係做決策哥條友究竟搞緊乜囉==?
下面d人有意見/問題積埋積埋,決策哥條友又唔跟進or同大家好好 ...
聶羅阿瑪特 發表於 26-1-2016 13:04

所以見到有人係投訴其他管理員我覺得係唔合理。不過老實講最高話事人只係代表佢公司黎呢到,而收購目的都只係商業上需要,所以係完全冇計劃任何發展方針。
簡單d黎講,到今時今日佢係冇care過呢到有人定冇人。
回復 支持 反對

好似有卡帖問題
回復 支持 反對