打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] (結論在42樓/46樓,完)

關閉 [複製鏈接]
期代緊hk巨同台巨汁立既日子來臨0,0
小南. 發表於 29-2-2016 03:00

HK未咁快吧..我等緊神獸出先升LV...-_-"
又話版本最快..!!最基本既神獸都未有-_-
回復 支持 反對

HK未咁快吧..我等緊神獸出先升LV...-_-"
又話版本最快..!!最基本既神獸都未有-_- ...
細天R 發表於 29-2-2016 03:04

回來吧.
台巨等緊你
回復 支持 反對

我開帖只係講緊我 唔好拉第二個人來講好嗎
你認為係 我認為唔係,咁得咪?
你話我入商三外掛狗堆..我想問 ...
細天R 發表於 29-2-2016 02:57

你回避問題呀?嗅屁王 風頭人物喎 你講到同佢咁熟 不如幫佢解釋下啦
商三就開始打交道喎 打咩交道呀 佢負責供應你子彈呀?
我諗好多人都想知嗅屁王既巨額子彈點得番黎架嘛 你咁熟 一定有問過一定知既

你開POST個標題就係幫自己澄清緊
但係內文就拉埋你個團落水一齊講喎
咁點解你可以係度幫個團澄清 我唔可以叫你解釋下依位風頭人物有無用外掛?
回應下啦 兜咩圈呀 實有問過來源啦
你係唔係我就唔知 我係想你解釋下你個團點樣無可能有外掛姐
回復 支持 反對

你回避問題呀?嗅屁王 風頭人物喎 你講到同佢咁熟 不如幫佢解釋下啦
商三就開始打交道喎 打咩交道呀 佢負責 ...
brian12345 發表於 29-2-2016 03:12

冇需理論, 我諗屁王見到就會比紀綠你睇
至於內文,係因為我怕有人因為我入左去而比人話外掛團
抺黑埋所有人
所以有必要澄清埋,但你又講得好似有D道理
我澄清了自己 其他問題就自然會解決 清者自清 已改
回復 支持 反對

冇需理論, 我諗屁王見到就會比紀綠你睇
細天R 發表於 29-2-2016 03:21

乜你咁似周浩鼎既
等我仲以為自己同緊個高官傾緊計呀陰公
答佢啲子彈邊度黎好難咩 haha  

幫手叫佢上黎睇依個POST喎唔該你 咁熟實得啦
回復 支持 反對

乜你咁似周浩鼎既

幫手叫佢上 ...
brian12345 發表於 29-2-2016 03:27

自看漢陽城介
回復 支持 反對

乜你咁似周浩鼎既

幫手叫佢上 ...
brian12345 發表於 29-2-2016 03:27

同埋我講多次,依個帖講緊我,你拉其他人來講做咩 你由第一個回覆就九唔搭八
理論意義何在?
話我回避問題,明明你就回避緊我商三既問題,.
我同你本冇過節,何苦處處相逼?
回復 支持 反對

原來 好有錢=外掛/ 同外掛收子彈=外掛:/

長知識了
回復 支持 反對

回復 18# 小妍~

我也長知識了XD
請問閣下是否搵小弟?!
回復 支持 反對

最好有錢到  港巨開ser第一日夜晚9點  屁王就可以放20億巨錢

真係想問邊個幣商放比佢架  d幣商咁鬼西利既

之後聊佢幾聊  夜晚又話彈到人地玩唔到game  請問點樣彈到人地玩唔到game?

唔通巨商點品有個叫(彈到人玩唔到game藥)?.?  反正自己知自己事
大家記得唔好開game名  一陣開玩game名你就真係可以退巨啦  一定比人買(彈到人玩唔到game藥)彈到你夜晚唔洗玩
回復 支持 反對