打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] (結論在42樓/46樓,完)

關閉 [複製鏈接]
再睇番呢張post d留言我發覺蝗蟲外掛仔都係鍾意避重就輕
講緊 "彈到人地玩唔到game" 就無人回應
講番 "多錢投城" 又大條道理
唔怪得無人上樂古,原來係低質會然圍威喂 [369]
回復 支持 反對

你錯啦  我只係想知兩樣野

1. 屁王點樣可以第一日港巨夜晚9點  就有20億巨幣拎出黎賣  唔通佢同幣商收完再賣?

2. 邊個激嬲屁王  佢就會話:你再嘈夜晚彈到你玩唔到GAME  我真係想知佢點樣彈到人玩唔到GAME

搵個版主解答我OK?  我年少無知  可能商城有D秘密商品我未買過

好簡單既兩樣野  我只係想要兩個答案  唔好拎D是是非非出黎講
如果我問你係咪冇呀爸  你答我你有呀媽既話  就即係認左你係冇呀爸啦

係台巨亦都見過唔小團自己有爭執  屁王最鐘意插手埋黎扮大佬保細團  係到搵人刷佢鞋

另外想回細天  其實入點多唔代表D咩架喎  用外掛都可以將錢換點  台巨有咁多點商  亦都可以話你係用外掛錢洗黑錢  買點再換錢姐

另外爆下料  我只係知 屁王係港巨比人封過好多隻AC  
其中有D係我地無視天下團員潛入去佢團  影佢錢莊  跟住叫GM查  咁就封左  又有問題出現啦

1.點解影你錢莊既錢叫GM查  你就會比人封既?唔通貪過引
回復 支持 反對

回復  sam7162005

因為版主都係玩家加上佢自己本身都是利用外掛團入邊的穫利者
唔好覺得版主就會不 ...
chipanff 發表於 29-2-2016 15:10

物以類聚,人以群分
唔係社會既失敗者都唔會為左唔值錢既虛寶而出賣人格啦
仲講到自己讀書有幾叻真係叻就專心投放自己既時間落現實生活
而唔係係到助紂為虐,為虎作倀
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

喂細天,你buddy del左post喇喎
幾時到你sosad
回復 支持 反對