查看: 5784|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] [港巨皇帝SER]兩拳超人賣禁城俾人 多圖~

事緣係小弟同佢收座細城玩下,開頭已經問清楚呢座城會唔會有問題,佢100%話無,買完到今日俾人出城介話係禁城,我就問佢解決方法,佢就話唔知,又話買城有風險,我都知買城有風險,但係城主本身拍晒心口話無問題,到依家有問題,佢就同我講買城係咁架啦。
姐係錢我就俾左,風險佢自己就收埋唔講,到最後有問題,就話買城係有風險。咁樣個個咁做,賣城D人係咪無得輸???? 一句有風險,乜都可以拎走晒。

到第二日佢座變禁城,我WTSAPP佢,佢就俾左咁既答案我

回復

咁同搶有咩分別 一物換一物
依加收唔到野 就格硬拎走
呢啲叫做行騙 同埋一物換一換咩叫清楚中間風險?
依加簽左約呀?都無法律效力
回復 支持 反對

回復 2# Lkyb
D野就佢拎晒,我就變左罪人,做左替死鬼
回復 支持 反對

重點係你點解要信佢先
老實講,賣家實100%冇風險, 正常人都知道無可能100%, 更何況佢講到明冷戰要吞佢城
當然賣城比你個條友要負一定責任, 但係你買城之前有冇問清楚晒各路人馬先

佢都同你講左冷戰想吞晒佢D城, 講到呢度 你下面又唔CAP圖
重點係, 你買之前又有冇問過原因, 問過冷戰?
回復 支持 反對

回復 4# keung0258
我買之前問過佢有冇問題= = 佢一開始係話無,買完先密我話有,咁我錯就錯左一開始無問佢地個面,不過好老實咁講都係個信字姐,我又唔係識晒咁多個人。
同埋下面係講如果再搶我城,叫我講出黎,就係咁。
回復 支持 反對

回復  keung0258
我買之前問過佢有冇問題= = 佢一開始係話無,買完先密我話有,咁我錯就錯左一開始無問佢地 ...
makd142000 發表於 19-3-2016 18:16

我建議你報警又好點都好 收唔番事少 搞到人地有麻煩就最好
回復 支持 反對

大家小心 吾止一個受害人 我都中左 希望吾好再有下個受害人
我都係收左4座先知原黎係禁城黎,有問題既城都放俾人真係好無奈
最後佢剩係退返一半錢俾我就算數.
回復 支持 反對

回復  keung0258
我買之前問過佢有冇問題= = 佢一開始係話無,買完先密我話有,咁我錯就錯左一開始無問佢地 ...
makd142000 發表於 19-3-2016 18:16

佢係買完先同你講就又賤左D, 咁都得既, 我係你一定唔會算數囉   明明係佢地團既問題, 建議你搞大佢啦, 佢地自己友問題又搵其他人黎搞
回復 支持 反對

事緣係小弟同佢收座細城玩下,開頭已經問清楚呢座城會唔會有問題,佢100%話無,買完到今日俾人出城介話係禁城, ...
makd142000 發表於 19-3-2016 09:22

一買一賣係交易,但買賣城池涉及嘅嘢實在太多,平靚正巨商 城池世界 唔存在。
我代表冷戰團開腔,呢幾座城池當初 兩拳飛人同屁王有爭拗,屁王同佢亦都講明,入左團,城唔會投,當然.手下留情原因係因為入左冷戰Toy團,而家退團或賣城就涉及團,要減少風險就搵信得過既人買,興化屁王更加係2投,而且城介更加寫明暫讓兩拳飛人,大家見座城有二投有加既話,要問清楚再作交易。

呢件事我地都係受害者,呢幾座城(興化/同台/台州/紅周/高郵)本身應該係冷戰投的,當投佢第一座城(興化)時,佢就投哂降,要我地放過佢,但佢而家明知D城唔放得又放俾人(仲同人拍哂心口講冇問題?)。

你明知座城有問題仲放俾人?害死人真係,根本就係知座城有問題想急急腳放出去

以下呢張圖係佢要求我地收佢入黎

以下呢張圖係佢態度完全改變

我諗大家都清楚佢係一個點既人,真係要小心呢種人

最後溫馨提示所有玩家買賣城池定要先向該團大房查詢,以免招致不必要損失!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

個計時炸彈已經成功比左你 (仲要有錢賺A_A)
回復 支持 反對