查看: 7636|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 明女升LV

小弟235明男用緊毒刀天照升緊LV
但因為冇回血的關係,只可以打冰蟹升LV
所以想轉明女升LV,但又怕輸出好差升得好慢...

想問問各位大大,有關明女升LV既事,再而比較用明男升定明女升好
如果235明女上220杖天照套介升LV好唔好升??輸出可以打到什麼級別的怪??冰樹?冰蟹??
加上明女用220杖升LV又應該點樣加點呢??全智定幾多血先全智??

兵陣218巨(解封),220金,250臭鞋(10雪),250陰,218花3
回復

明男升好好多,關於無補血,用天使補就OK

其實明女不會差過明男太多,不過明男不需要用人妖
回復 支持 反對

我兵陣係冇天使既,而我都想要多D明女上220杖升LV既資料,用作比較一下
至於人妖書我已經準備好,將來都會轉女角,不是考慮因素
回復 支持 反對

買隻印狐,隻明男升到250再轉明女 再賣隻印狐
回復 支持 反對

明男句刀升LV仲唔夠快? 試下台男OR明女OR印狐OR天使
不過我唔覺得會快過你依家.....
回復 支持 反對

絕妙主意……組一個明女
回復 支持 反對

henryns 發表於 17-5-2016 17:10
明男句刀升LV仲唔夠快? 試下台男OR明女OR印狐OR天使
不過我唔覺得會快過你依家..... ...

我唔係話明男句刀唔快~只係想知明女225杖同明男句刀差幾遠~
如果唔差得遠既~我明女可以打冰樹升~
因為我而家冇回血只可打蟹升~亦唔打算買印狐~

另外都可能因為升龜天同主既反差,覺得有少少慢啦~龜天快打樹都係用20秒打完4批.反差黎姐
回復 支持 反對

有龜天  主又225左  慢慢升都未遲  想全陣250A_A
回復 支持 反對

henryns 發表於 17-5-2016 20:42
有龜天  主又225左  慢慢升都未遲  想全陣250A_A

全陣250~巨商汁都未玩到啦...
純粹係明男打唔到冰樹升~想睇下明女打冰樹夠唔夠輸出~

另外都因為女角~著衫衫靚D(藍聖誕)~所以咪問下@.@
回復 支持 反對

想去就去馬吧  雖然肯定唔夠明男快  但係220杖輸出都唔慢  因為唔洗補魔
回復 支持 反對